Hirdetés
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
Aktív témák
-
ody42
senior tag
válasz
Shadowfax #636 üzenetére
igen, közben rájöttem, hogy ezt kicsit trükkösebb kiszedni, más kérdés, hogy a barátnőm végül sajna nem ment bele a cserébe
(övé az r50
)
Mindenesetre már az felvillanyozott, hogy ez ilyen könnyen cserélhető, mert az volt a legnagyobb bánatom, hogy az enyémben csak DVD olvasó van, de még nincs egy hetes a cucc, szóval azért vagyok ilyen béna hozzá, de figyelek és tanulok
más: NHC-val beállítottam, hogy mindig 800Mhzen menjen, és csak akkor kapcsoljon rá, ha muszáj, és az ehhez tartozó feszt is visszavettem. A Powerplay is be van kapcsolva akksis üzemnél is, de így is nagyon sokat megy a venti. Felraktam a fancontrol nevű progit, ami 8 helyen olvassa ki a hőmérsékleti értékeket, de ahogy látom, nem a CPU és GPU értékek a legmagasabbak, tehát feleslegesen erőlködöm. Nálam a PCI a legmagasabb, ezt hogyan lehet lejjebb szorítani? Illetve ezek meddig mehetnek fel? Az r50-esben pl. a proci nem ritkán 60 fokos, ebben 40 fok körül szokott lenni, de inkább emiatt a PCI miatt aggódom, mert ez felmegy 55 fokra is, ha lekapcsolom a ventit, de ha meg beállítom, h. 50-nél kapcsoljon be, akkor 5 perc csend, 5 perc zaj az eredménye...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest