Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

sziasztok,

eddig egy r30-ast használtam, sajnos alaplapos lett, ezért most gépet keresek
    ilyet látott már valaki közlebbről ? [link] (lenovo 3000 C100 )

vélemény?

[Szerkesztve]

törölt tag

sziasztok,

három dolgot kérdeznék:
    1.) összegezné valaki lényegretörően, hogy mi a különbség az R50 - R51 - R52 típusok között?
    2.) illetve ezek ''e'' változata mit jelent?
    3.) hogy tudom megnézni, hogy hány modulból áll egy konfigban a RAM? (pl. ha 512.t írnak, akkor az 1x 512 vagy 2x 256)

(Gépet kell vennem, eddig egy R30-t használtam, most leszűkítve a kört a HP 1-2 típusa és a fenti Ibm-ek maradtak.)

Ti mit javasoltok, ha
    - felhasználás: sima office alkalmazások, esetleg pár régebbi játék /kb 3 éve nem gameltem.../
    - elsősorban asztalra lesz, de néha kell vinnem munka miatt, ezért a méret (kg) nekem nem lényeg és az aksi idő sem
    - inkább 15'-s kijelző /habár a R30é 14'-es volt és megfelelt/
    egyéb:
    - 1GB Ramban gondolkodok,
    - nem vagyok sem Intel sem AMD fan

köszi a segítséget

törölt tag

sziasztok

volt egy R30asom (sajnos csak múlt idő mert tönkrment az alaplap) és most új gépet kellene vennem.
    A laptopinfo.hu oldalon volt (most éppen nincs készleten) T43-as 290k bruttóért, ami nekem jó vételnek tűnik.
    Érdeklődnék, hogy van valakinek tapasztalata a Laptopinfo-val? Hogy tudjék majd 100k-val olcsóbban adni a T43-ast mint egyéb üzletek?

köszönet,

törölt tag

Sziasztok,

Ibm R30-ból kínálok alkatrészt:
    - 2 db 128MB ram (vagy egyben 256, ezt meg kell nézetnem...)
    - 15 GB vinyo (előre telepített Win98-cal)
    - LCD (semmi karc, minden pixel a helyén van, csak hozzávaló tisztítóval tisztítottam)
    - cserélhető Cd-ROm
    - cserélhető floppy
    - tápkábel
    - billentyűzet
    - ház
    - táska
    - mi lehet még.... ?

Egyéb info: a gépet otthon használtam, munka után internetre. Éves szinten kb. csak 2 napot ''utazott''. Azért adom el, mert a szervízben az mondták, hogy az alaplapjával gond van és nagyon drága lenne a cseréje, ezért egy új gépet fogok inkább venni. (a szervízből holnap - kedd - fogom elhozni, pontos diagnózist azután tuduk adni, ha valakit érdekel)
    Hozzávaló programok: Windows98 és ibm thinkpad gyári progik.

Érdeklődést, ajánlat, kérdéseket az emailre várok.
    Üdv, Tibor

Aktív témák

Hirdetés