Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zola_

tag

válasz #61275904 #908 üzenetére

Szia,
    Szerintem a leginkább lényegretörő ha összenézed az adatlapokat itt: [link], ez a Lenovo partneri oldala, melynek címét korábban egy fórumtárs adta meg. A www.lenovopc.hu lenne a végfelhasználóké, de az inkább csak dísznek jó.
    Az ''e'' változat economy-t jelent, ezek az IBM/Lenovo legolcsóbb kategóriájú gépei, és nincs bennük pl. infra, firewire, s-video, touchpad.
    RAM témában a boltban illene tudniuk a választ, de a legegyszerűbb megnézni a bemutató példányon. Csak egy csavart kell kicsavarozni. A gyári modul a klaviatúra alatt van, azt nem is látni egykönnyen, de ha a másik -bővítő- slot üres, akkor csak egy modul van benne.
    A teljesítmény dolgaiban nem vagyok otthon, de sok szó esik róla a ''Milyen notebookot vegyek'' topikban.
    Azt tudom, hogy R51e 1.5-ös celeronnal valamivel több mint 2,5 órát bír.
    14'' kijelzővel R-es szériás gépet nem láttam árulni.
    Ha 1GB kell, akkor 512RAM-osat vegyél, és +12-18 között kapsz még bele RAM-ot, de persze nem a gyárit. :)
    IBM-ben csak Intel procis gépet fogsz találni. :)

Ezt a két jó vételt láttam az utóbbi időben, ha tehetném most ezek közül vennék[link] és [link]. (és nem a notebook.hu ajánlatát választanám) Az utóbbi Pentium M-es, és 3 év gari van benne alapban, de csak combo drive-os. Egyébként garancia kiterjesztést lehet venni az egy év mellé, az usanotinál +2 év 42e, de én 38-ért vettem egy másik helyen (ott a +1 év 19e) Valamint Itt is van még jó áron IBM: [link]

Remélem tudtam segíteni. :)

Aktív témák