Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
nem talált merevlemezt így nem tud telepíteni...
Megoldás: a BIOS-ban (F1) a Config menüben - SATA: állítsd az AHCI módról "Compatible"-re.Ha már úgyis a BIOS-ban turkálsz, akkor a Security menüben IBM Predesktop area - állítsd "secure" módba. (A rejtett partíció véletlen törlését akadályozza meg.)
-
Shadowfax
addikt
telepítésnél felismeri-e a rejtett partíciót
Igen, rá fog kérdezni, hova telepítsen.használható lesz-e a Thinkvantage gomb bootolásnál
Nem lesz használható, de pánikra semmi ok, helyre lehet hozni. Az új OS általában felülírja az MBR-t, ezért a kék gombra (ThinkVantage vagy Lenovo Care) nem jön elő a Recovery felület. Ezt azonban helyre lehet állítani: ezt az .iso fájlt kell kiírni egy CD-re - ezzel kell bebootolni, s a képernyőn megjelenő utasításokat követni.Kiírtad már a Recovery DVD szettet? Azt mindenképpen tanácsos megejteni most.

-
Sped
aktív tag
Bár ahogy olvasgatok más topicokat, nem biztos hogy okos dolog egy eredeti Vista Businesst warez XP-re cserélni... egyébként recovery partícióról való rendszerrakásnál újra lehet partícionálni a vinyót? Mert a Vista nem tud olyan partícionálást végrehajtani, ami nekem megfelelő lenne. Most a rendszerpartíció 110 gigán terpeszkedik, míg az adatok 40 gigán. Ez pont fordítva lenne az ideális.

-
"B"
tag
én azt javallom ha napi 12 18 órát nyomod vele akkor vedd ki az aksit,mert igen befolyásolja az élettertamát--csökkenti..azt hogy mennyivel és milyen gyorsan azt majd megírja más szakavatottab..
de az aksit se érdemes full töltöttséggel kivenni és félretenni maxon..erről is írtak már itt nem olyan régen ha visszábbolvasol..én aksi nélkül nyomom dokkolóról..mert én is "asztali"ként használom leginkább.. 
Aktív témák
- Asus TUF F17 FX706LI 17.3" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest