Hirdetés
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Az fn+f4-et szerintem úgyis úgy nyomja az ember, hogy előbb fn-t aztán hozzá f4-et. Biztos nem ez a gondja.
De én meg pont arra gondoltam, hogy az Fn-nel kell feléleszteni, s ha az Fn lenyomása után rögtön nyom még egy F4-et is, a gép asse tudja, mit csináljon, aludjon-e tovább, vagy éledjen fel.
OK. Másik tipp.
Zola, nézd meg milyen Energiagazdálkodási sémánál történik ez a gépeddel, s abban mik a beállítások készenlétre ill. hibernálásra vonatkozóan.
[link]
Valami olyasmit olvastam a Thinkpad fórumon, hogyha készenlétre kapcsolod a gépet egy olyan energiagazdálkodási sémánál, ami x perc után hibernálja a gépet, akkor x perc után a készenlétről is hibernálja, s csak a ki/bekapcs segít.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest