- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- Pánik a memóriapiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Monitorkalibráló eszközök
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Jellemzően jól mennek a ThinkPad-ek Linuxszal. Ha a WLAN-od Intel vagy Atheros chipes, akkor tuti működni fog Linux alatt.
A Linux spefikus kérdéseidet szerintem inkább az adott disztró (pl. Gentoo) topicjában tedd fel.
A kis led csak arra való, hogy a billentyűk feliratait el tudd olvasni. Arra szerintem tökéletes. -
nohabmozdony
csendes tag
Bővebben: link
Innen tudod letölteni. A rendkívül hangzatos 77pm48wwx.exe vagy mi névre hallgat. Telepíted, és utána a Start menüből rögvest indítható. Mindent letölt (BIOS frissítést is), telepít, nekem nem volt vele gond.
Nekem tetszik a kis LED is, arra pont elég, hogy a billentyűzetet lássam. Az átvilágított billentyűzeteket sose kedveltem valahogy. Linux tapasztalat nincs, úgy általában Linuxszal menő ThinkPadet láttam már jónéhányat, de azért ne ez alapján próbálkozz.
Nekem az Fn billentyű okoz kis gondot, a teljes méretű billentyűzetemen ugye Ctrl, Wingomb (minek), Alt van, míg a laptopon Fn, Crtl, Alt a legalsó sor, így amikor váltok a nagy gépről a notebookra, mindig tudatosítani kell hogy a ctrl gomb beljebb van a szokásosnál.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi