- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Aktív témák
-
pampika
őstag
válasz
nohabmozdony #372 üzenetére
Köszi a leírást,de nekem csak maga a meghajtó lenne fontos,mivel lehet,hogy szülők vesznek egy ilyen gépet,nekem meg van egy t41-em és akkor kicserélném a meghajtókat,hogy ne kelljen dvd írót vennem drágáér
A gépemen amúgy linux futkározik szépen -
user01
aktív tag
válasz
Gefi!
Nálam mezei XP van fent (természetesen az IBM driver-ekkel kiegészítve), és tökéletesen működik.
Azt hiszem, korábban írta valaki a topic-ban, hogy a recovery mentést 1db. CD-re + 1 db. DVD-re is ki lehet írni.
Amikor én ''legyalultam'' a vinyót, majd a hét CD-ről újra raktam a gyári állapotot, megpróbáltam újra kiírni a recovery cuccost, és símán engedte. Tehát ha valaki kettő vagy több mentést szeretne, itt van a megoldás. -
Daneey
tag
válasz
Már az új notebook-omról írok éppen!
Tehát, rájöttem közben, hogy értelmetlen dolog 'mezei XP-t' felrakni erre az IBM notira, mert egyrészt hogyha adtak hozzá egy full legálist, akkor miért akar az ember mást?
Tehát: meghagytam a rejtett partíciót, meghagytam a gyári XP-t is, csak nyomtam egy 'restore factory contents'-et. Erre a frissen települt XP-re rátettem a szükséges IBM drivereket (a Lenovo Software Installer segítségével), majd a szükséges programjaimat. Ezután fogok nyomni egy 'Rescue media'-t is, hogy minden biztonságban legyen...
Egyébként jogos, hogyha már ennyi 'plusz' szolgáltatást nyújtottak, használja már ki az ember, nemde?Éppen ezért meghagytam mindent.
Eleinte hülyeségnek tűnt az IBM hidden partíciója a CD-k helyett, bár, így belegondolva, nem egy hülyeség, nem véletlenül egyeztek bele a Lenovo (v. IBM?) nagyfejesei...
Köszi szépen még1x a segítségeteket!
Szerk.: egy kis helyesírás-korrekció
[Szerkesztve] -
--=Gefi=--
tag
válasz
Másik topicban már feltettem a kérdést, de több hely több infó.
Ha én olyan R50e-t veszek, amire nincs oprendszer telepítve, akkor mi a helyzet? Mezei XP+IBM oldalán található driverek elegek lesznek?
Aktív témák
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest