Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• BFeco

aktív tag

válasz pampika #371 üzenetére

olyan kérdésem lenne,hogy az r50/51-esben levő dvd írót bele lehet-e rakni egy t41-es notiba?

Ha 9,5 mm a vastagság, akkor szerintem igen.

[Szerkesztve]

• nohabmozdony

csendes tag

válasz pampika #371 üzenetére

Nos, ha minden szoftvert frissítettél, akkor a ThinkVantage start menü csomagban kell lennie a ''Create Recovery Media'' dolognak, de látom, már végeztél vele. Nem tudom, hogy DVD-re lehet-e kiírni, de már mindegy ha megvannak a CD-k. Product Recovery Discből ugyanis csak egy készletet enged gyártani a Windows licensz miatt (1 biztonsági másolatra vagy jogosult).

Rescue Mediából akárhány készletet gyárthatsz, de fontos, hogy mindig azzal a Rescue&Recovery verzióval készült biztonsági mentéseket tartsd kéznél, ami éppen a gépen van. Tehát ha az Acces IBM Rescue & Recovery-t frissítetted a ThinkVantage R&R-re, akkor ezzel kell Rescue Mediát gyártanod, de erre a frissítéskor fel is hívja a figyelmet.

A Lenovo Software Installert más gépen nem próbáltam, bizonyos IBM szoftvereknek tán menni kell, de nem vagyok ebben teljesen biztos, lehet, hogy ellenőrzi a hardvert... Az IBM notira meg szerintem, ha lehet, ne tegyél más mezei XP-t, ezzel itt többeknek gondjuk volt. Vagy az IBM-féle XP-t használd, és ha oprendszert kell telepíteni, azt tedd újra, vagy Linuxot. a ''mezei'' XP-t javaslom, kerüld el.

Házilag nem nagyon lehet szerintem a CD/DVD-t átszerelni, mert nem ultrabay tehát valószínű meg kellene bontani hozzá a gépnek olyan részeit is, ami nem felhasználó által szervizelhető.

[Szerkesztve]

Aktív témák