Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    válasz Ovisbig #21415 üzenetére

    Amikor új játékot kezdesz, akkor ezek közül választhatsz:
    1. betöltesz egy Witcher 2 mentést
    2. kéred, hogy szimuláljon neked a játék egy Witcher 2 mentést
    3. nem kívánsz Witcher 2 mentést importálni

    1. A mentés importját akkor ajánlja fel, ha a Witcher 2 fel van telepítve a gépedre és a default mentési mappájában (Users > [username] > My Documents > Witcher 2 > gamesaves) elérhető mentett játék. Ekkor minden döntésed úgy szerepel majd a Witcher 3-ban, ahogy a 2-ben történt. Tehát, ha Lethot életben hagytad, akkor élni fog.

    2. Ha nem érhető el a gépeden Witcher 2 mentés a megadott default mappában, vagy azt választod, hogy szimuláljon neked egy mentést, akkor a Voorhis tábornok által vezényelt kihallgatáson ki tudod választani, hogy melyik döntésed hogy alakuljon utólagosan - ekkor minden fontosabb eseményre, és annak kimenetére rákérdez. Ilyenkor tudod megmondani többek között, hogy Lethot életben hagytad-e vagy sem.

    3. Ha azt választod, hogy nem kívánsz Witcher 2 mentést importálni, akkor Voorhis tábornok csak a katonái felől érdeklődik a kihallgatáson, a fontos, Witcher 2-ben meghozott döntéseid pedig fixek az alábbiak szerint, amiken nem tudsz változtatni:
    - megkímélted Aryan La Valette-t
    - Vernonnal tartottál Iorveth helyett
    - megölted Henseltet
    - Trisst megmentetted Loc Muinne-nél
    - hagytad meghalni Síle-t
    - megölted Lethot

    Ezek alapján úgy tűnik, hogy vagy olyan mentést importáltál, amiben Letho meghalt, vagy nem importáltál semmit, és akkor a 3. opció szerint vagy kénytelen játszani.

    [ Szerkesztve ]

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák