Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
Rick3D #13587 üzenetére
Nem a "tehenest" (arról nem is tudtam) ,de szerintem az én kiskapum elegánsabb és szórakoztatóbb. Úgy tettem szert sok lóvéra ,hogy Toussaint-ban a daruhegyi várnál henteltem a banditákat ,hagytam ,hogy erősítést hívjanak ,de a főnököt életben hagytam, az alsó udvaron kinyírtam mindenkit kivéve a fáklyás manust aki majdnem orra esik a saját lábában úgy elkezd futni mikor meglát (ő hívja az erősítést ezért fontos életben hagyni) aztán felső udvaron átrohantam a banditák között hátra fel a falépcsőn és ott vártam be őket a kör alakú toronyban egymás után jöttek fel a lépcsőn így nem tudtak bekeríteni, ott aztán kaptak a pofájukba aard-ot, igni-t,északi szél bombát (sorrend fontos) és miután megvolt a nagymesteri griff-settem yrden jelet is. Élvezetes volt őket bedarálni (persze 1x2x elbénáztam). Szóval lehenteled őket de a főnököt fent életben hagyod (ez fontos! különben nem teremnek ott újból), összeszedsz minden cuccot aztán mész a kovácshoz aki a nagymesteri cuccokat képes elkészíteni. Ott eladod a cuccost nekem 4500-5500 között folyt be, minden akció után mínusz 3-400 a felszerelés javítása. Aztán gyors utazás vissza a daruhegyi várhoz és voálá a banditák megint ott vannak teljes létszámmal és csak arra várnak ,hogy felkoncolja őket és megint kifossza a hullájukat egy witcher a farkas iskolából...
a végére több, mint 400 fej hagymám volt és a kovácsnál annyi kard ,hogy 2-3 másodpercre 0-ra esett az fps mikor betöltötte a kovács kereskedésre szánt portékáit.
Persze fontos ,hogy közben költeni kell a pénzt nála ,de ugye ez nem jelent gondot baromi sok lovét el lehet tapsolni a witcher fegyverekre és páncélokra, meg a hozzájuk szükséges alapanyagokra is amik közül a dimetérium és annak a finomított változata a legdrágább ,de ezt érdemes magunknak készíttetni mert raktáron neki úgy sincs elég és egyébként is horror ára van, viszont szétbontással és olcsóbb alapanyagok kombinálásával elő lehet állítani őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest