Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
Topikgazda
válasz
Jack Oneill #11999 üzenetére
jah, második végigjátszásra már nekem is működött
-
Lenry
Topikgazda
válasz
Shadowguard #11994 üzenetére
ezek szerint ez egy duplán bugos küldetés, mert nekem pl még elérhető volt Triss, párbeszéd is volt a szobrocskára, de b*szott bármit is kezdeni vele
-
dergander
addikt
válasz
Buktad a küldetést,igaz később felfog bukkanni de már nem fog vele foglalkozni. Szerintem nem sokat befolyásol sőt nagyon nincs is jelentősége. -
perge666
veterán
válasz
Később még szerintem ígyis felbukkan,bár én őt választottam.
Én azt a küldetést buktam,valami ilyesmi miatt amúgy. -
Shadowguard
senior tag
Lehet most beragadt egy quest
Zoltannak csináltam meg a gwyntes küldetést és az utolsó helyszínen találtam egy szobrot, amit el kellene vinnem Trissnek, de Triss már nincs Novigradban. Később elő fog még kerülni vagy ezt most bebuktam? Nem kezdtem ki vele, ha ez számít, első végigjátszásban tartom magam a sztorihoz és Yennefer a cél... -
stewe2
aktív tag
Kijelentkeztem a gog-ból, ki is kapcsoltam. Elindult a játék, megvan az első mentésem.
-
törölt tag
-
stewe2
aktív tag
Még az MSVCR120.dll-t is megkeresem, bemásoltam, de indulás után leáll. Mi a f@sz van?
-
stewe2
aktív tag
No, most már 1.31-es a gém, de gog-ból nem indul el, parancsikon meg már nincs az asztalon. Megkerestem az indítót megtaláltam a bin/x64-ben, de MSVCP120.dll hibát dob. Tudom, keressek rá a netem, töltsem le, telepítsem, de azért ez idegesítő.
-
stewe2
aktív tag
válasz
#79621120 #11983 üzenetére
Köszönöm a tippet. Sejtettem, hogy ezt kel újra telepítenem. Nemrég (2009-ben
) ugyanez volt a gondom a Witcher-el, csak ott még a 2005-ös verziót kellett pótolni
A játék természetesen megy, folyamatosan szedi le a frissítéseket. Most éppen egy 25Gb-osat
Ezmiez?Thx stewe
-
Šolaire
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11984 üzenetére
Nekem ez a két etalon játék nem tudnék dönteni a kettő között de nem offolok többet
-
Rony949
őstag
Már csak 2-3 év és jön a Cyberpunk 2077. Nem kell olyan sokat várni.
-
törölt tag
válasz
stewe2 #11982 üzenetére
Ezt telepítsd . ( az x86 verzíót )
-
stewe2
aktív tag
Már régebben megvettem a játékot, de csak most volt időm feltenni. Telepítés, gog regisztráció 1 óra, de a játék nem indul (a gog.galaxy sem). VCRUNTIME140.dll hibát ír ki (Win7)
Gog-ba be tudok lépni böngészőből.
Ez előjött valakinek?
Thx stewe
-
Šolaire
veterán
válasz
Rony949 #11975 üzenetére
Van valami abban amit mondasz. Witcher 3 után játékot készíteni nehéz lesz magasan van a mérce. Arról nem is beszélve hogy nem egy játékban csalódtam mert megszoktam ennél az alkotásnál egy szintet. Jó volt kipróbálni a kártyajátékot is sok dallam visszaköszön,kicsit másabb mint a Witcherben de alapjaiban ugyanolyan. Life is Strange pedig régóta fent van a gépemen ideje kipróbálni akkor
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Shadowguard #11976 üzenetére
simán lehet, elvégre is nem háttérzene. de youtube-on fenn van.
-
Shadowguard
senior tag
Most esett le... Komolyan nincs rajta az OST-n Priscilla dala?
-
Rony949
őstag
válasz
Jack Oneill #11973 üzenetére
Nem mondom azt, hogy az elmúlt években nem kaptunk jó játékokat, de igazi gyöngyszem alig volt. Előbb a Life is Strange-el lenyűgöztek le, majd jött a Witcher 3 és letarolt minden játékot ami létezik. Olyan magasra tette a lécet hogy ezután minden más játék középszerűnek tűnik. Bizonyos értelemben a Witcher 3 csak ártott nekünk, gamereknek.
-
Šolaire
veterán
válasz
Jack Oneill #11973 üzenetére
Földesúr lettél -
Jack Oneill
veterán
Gyerekek, en jobban rakattantam a jatekra,mint valaha. Szep sorban csinalom,most a Blood and Wine van soron.
Nem mondtatok,hogy meg birtokot is kapok
Fantasztikus egy jatek. Es hala az egnek meg Trisstol is kaptam levelet. -
Šolaire
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11969 üzenetére
A gondolat ereje
-
okibots
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #11969 üzenetére
Az úgy akkor jól eshetett -
jonnyjoker01
veterán
En sem kaptam meg kodot
Ebben a pillanatban kaptam az emailt eskuszom
Ezek gondolatolvasok
-
Šolaire
veterán
válasz
FireKeeper #11967 üzenetére
Rendben. Holnap délután beaktiválom akkor. A játékban teljesen rákattantam a gwentre
-
Šolaire
veterán
válasz
FireKeeper #11965 üzenetére
Nekem nem sok időm van ha gondolod átküldöm a kódot privátban.
-
okibots
aktív tag
Bocsi srácok, akkor átköltözök amoda
Köszi, hogy szóltatok -
Lenry
Topikgazda
-
okibots
aktív tag
Még reggel megjött a THE CLOSED BETA OF GWENT: THE WITCHER CARD GAME kódom.
Azóta sem láttam semmilyen hazai gamer hírekkel foglalkozó oldalon, hogy elindult a béta..úgy látom csak engem érdekelHa jól olvastam akkor addig tart a béta még kinem jön a végleges verzió, az azért nem gyenge
-
Mynock
tag
válasz
prime77 #11957 üzenetére
De egyébként ezeket ajánlják:
Super Turbo lighting Mod
STLM 2.1 Enhancement Reshade and Extreme Graphics Settings TierEzeket meg opcionálisan
realtimeflow ( lassan porog az ora, nem telik el olyan hamar a nap )
- silverswords ( ezust szinu ezust kardok )
- witchereye ( igazi witcher szemek )
- hd reworked project ( feljavitott HD textura csomag )
- Weather Enhanced (szélsőségesebb időjárás) -
-
Mynock
tag
válasz
Shadowguard #11943 üzenetére
Nekem nincs küldetés menüm ott sajnos
-
prime77
aktív tag
Van ezek a modok srácok.
Van olyan mod azon a nexus oldalon amitől még szebb lesz a képi világa a Wicther 3-nak?
Tehát amit érdemes letölteni mert jobban néz ki a játék általa?
Jah és persze ha leszedem és felteszem,akkor az nem cseszi el a játékomat?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
sexmonky
csendes tag
válasz
FireKeeper #11950 üzenetére
Ohh.
Nagyon zsivány... -
genndy
addikt
válasz
Jack Oneill #11940 üzenetére
Szándékosan az.
-
Lenry
Topikgazda
válasz
Jack Oneill #11940 üzenetére
valóban az. valószínűleg szándékosan
-
Jack Oneill
veterán
Csak en kepzelem be,vagy a Blood and Wine kepi vilaga tenyleg kicsit szebb,szinesebb?
-
Šolaire
veterán
Lehet menni koncertre
[link] -
Mynock
tag
válasz
Shadowguard #11933 üzenetére
Oké.Varjúszem meg trágya van a barlang körül ,de nem ajánlja fel a készítést..
-
Shadowguard
senior tag
-
Mika1227
őstag
Szemellenzőt hol lehet venni Keszegre?
-
Mynock
tag
válasz
Shadowguard #11930 üzenetére
Ott a főzetek vannak.Van is ilyen ördögfattya párlat....de nekem csali kell amit szét kell szórni 4 helyen
-
k-adi
nagyúr
válasz
Mynock #11927 üzenetére
Ördögfattya az nem valami küldetés tárgy lesz? Azt hiszem az kell majd az egyik Szörny-vadászós küldetéshez (Witcher contract). Bogyókat kell szedni a küldetés barlang közelében és abból csinálsz ilyen Ördögfattya löttyöt. Ha jól rémlik akkor 3 bogyó 1 Ördögfattya ital.
-
Mynock
tag
Ördögfattya csalit hol lehet venni?A barlangban nem volt hozzá recept.Valamelyik árusnál láttam 1x ha jól emlékszem.
-
Xeper
csendes tag
-
prime77
aktív tag
De aranyos.
Persze most azért én sem büszkélkedhetek.
Most vagyok 10 vagy 11 lvl.
Ráadásul most a "vérpatak" szinten nyomom.
Tehát csak a fecskére meg a kajára tudok támaszkodni ha vesztek az energiámból.
Nem egyszerű.
Mikor először toltam akkor 20-22-es szinttel mentem át Skelligére.
Akkor azért nagyon ott volt a karakterem.
Emlékszem ,hogy a vége felé megvolt a 4 darab piros óriás mutagén.
Plussz a sodrás meg a pörgő-forgó támadás is.
Nekimentem egy szörnynek és csak lenyomtam a shiftet + az egér gombot és piszkosul belendültem a kaszabolásban - magától csinálta a "kombókat".
Csak úgy arattam az energiáját a hatalmas szörnyeknek.
Király volt.
Hát itt nem ad annyi pirosat sajnos azt már látom.
Eddig egyet tudtam összeszedni.
Na de majd lesz ez jobb is. -
prime77
aktív tag
válasz
FireKeeper #11916 üzenetére
Köszönöm!
Én már egyszer végigtoltam amúgy a "régi" verzióval.
Akkor ha jól emlékszem 20-22-es szinttel mentem át.
De szinte mindent megcsináltam előtte.
Most 10-11-es szinten vagyok.
El kell még időznöm itt.
18-as szinte felé majd átmegyek szerintem! -
prime77
aktív tag
-
Dendytv
senior tag
Nah emberek befejeztem ezt a remekművet nem találok szavakat talán majd később ha magamhoz térek
és így bevallva nagyon is fog hiányozni de nem baj mert még hátra van 2-DLC
Hogy milyen Ending-et kaptam és milyen volt a harc készült róla videó tehát akit érdekel az jelezze és szívesen belinkelem
-
válasz
Shadowguard #11918 üzenetére
Ha be is szürkülnek a questek, a végeredmény tekintetében nem lesz nagy különbség, nagyjából mindenki azonos szinten fejezi be a játékot.
-
Xeper
csendes tag
válasz
Shadowguard #11918 üzenetére
A játék legelejét leszámítva én a szintemnél eggyel alacsonyabb követelményű cuccokat szoktam kapni, ezért én a magasabb szintű cuccokért a lehető legmagasabb szinten mentem csak el.
Többen kérdeztétek, hogy adott szörnyek ellen milyen jeleket érdemes használni: bestiárium. Ha egy példányt megöltél belőlük, akkor már írja, hogy mit érdemes használni.
De egy idő után ráérzéssel is mehet: nagy lomha ellenfelek ellen mindig jó további lasítás, hogy a hátukba tudj kerülni (Yrden), tollas/bundás szörnyekre tűz (Igni), lángoló ellenfelet elfújni (Aard), emberek és repülő szörnyek ellen agykontroll (Axii)... és közben aktív Quen az élet feltöltéséért. -
Shadowguard
senior tag
Nekem még első végigjátszásom, igyekszek mindent felderíteni mielőtt továbbhaladnék, annál kevesebb dologért kell visszajönnöm majd. Remélem ha be is szürkülnek a questek a főszálon, de a végeredmény ugyanaz lesz szintben. Kb. ezért nem haladok én egyetlen nyílt világú játékkal sem
Bár tegnap kicsit belenyúltam, gondoltam megnézem mi van a jobb felső sarokban, a fene se gondolta, hogy a HoS területe nem külön térkép...
Bár a lootrendszer néha felbosszant. Egyik kérdőjelnél tegnap őrzött kincs egy 23as szintű, koponyás Lesivel (én még csak lvl 15 voltam). Általában a koponyásokat hagyni szoktam, de gondoltam csak teszek vele egy próbát. Jó öt perc volt, mire sikerült lecsapni, nagy boldogan megyek a ládához, és egy tizes szintű kard volt benne. Általában nem szoktam figyelni miket dob, de most számítottam a jó cuccra...
De legalább az tetszett, mikor Novigrad felé menet találkoztam a szökevény katonával, akit megmentettem az akasztás elől... Ha ezt előre tudom otthagyom a francba -
FireKeeper
nagyúr
válasz
prime77 #11915 üzenetére
én igyekeztem minél hamarabb átmenni, mert ott is van bőven olyan küldi ami 20-as szint alatti. sztem első nekifutásra is érdemes legkésőbb az ajánlott szinten átmenni (asszem 16), hogy ne szürküljön be sok küldi a végéig, ha kicsit tökösebb vagy, vagy jobban megy a játék, akkor nyugodtan átmehetsz akár pár szinttel hamarabb is.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Dendytv #11911 üzenetére
igazából gyakorlás kérdése, emlékszem, mikor először toltam a játékot deat march fokozaton, nagyon megizzadtam imlerith-tel, viszont a második végigjátszásnál elsőre lenyomtam, pedig a skillezésen nem igazán változtattam (csak a sztoriban próbáltam ki más döntéseket).
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Shadowguard #11912 üzenetére
Told neki az ignit meg a bombákat is. Ha nem sokkal magasabb szintű akkor szép lassan lemegy az élete. Türelem. Én most a HoS-al nyomom és pucolom a területet. Nehezek kicsit a szörnyek most pedig egyforma szinten vagyok velük, de legalább van kihívás.
Igaz én alapból a 3-as nehézségen játszom. Hajrá!
-
Shadowguard
senior tag
Nekem kicsit csalóka volt az a harc
Mivel erősen ráfeküdtem a kérdőjelekre és a mellékküldetésekre valami tizenegyes szinten mentem oda, az ajánlott meg talán hat volt, szóval elmaradt a kihívás belőle. Főleg, mert végre elkezdett rendesen dobálni fegyvereket is, most talán 13as kardjaim vannak, én meg egy szinttel vagyok nagyobb. A Pontártól délre talán 4-5 hely nincs még kipucolva, jellemzően olyanok, ahol minden előjel nélkül kérdőjeles ellenfél jött szembe és egy ütéssel leszedett.
Földelementálok ellen egyébként mit kellene használni? Találtam egyet tegnap este, de csak azért tudtam lecsapni, mert bebugzott. Viszont a frissen javított kardomat nullára kalapáltam rajta így is, kb. észre se vette, hogy csapkodom... Pedig nem volt halálfejes és a fejlesztett olajat is a kardomra kentem, de meg se érezte. -
Dendytv
senior tag
válasz
Jack Oneill #11901 üzenetére
Köszi szépen a Választ
Alig várom már, hogy megküzdjek Eredin-nel
Azt olvastam, hogy Imlerith keményebb dió mint Eredin...Imlerith-et egy Törött kardal gyaktam le itt a video [Imlerith Video] Hát kiváncsi leszek majd Eredin-re
-
LK
addikt
köszi
-
DokiBaxxi
őstag
Nálam az ellenfél támadás range-től függ. Ha olyan ellenféllel kerülök szembe, aki/ami messzire támad (pl. griff, kukorix, stb.) akkor gurulok, ha pedig "kicsit" támad akkor sima alt. Embereknél pedig, mint írták fölöttem, mind a három (visszatámadás csak embernél nálam).
Firekeeper köszi
-
FireKeeper
nagyúr
az nagyon ellenség, és helyzet függő, hogy mit. emberek ellen mind a hármat, ahogy épp adja. blokkolást ha kontrázni akarok, alt, ha oldalról megcsapni, gurulás, ha más pozícióba akarok kerülni.
szörnyeknél a blokkolás csak néhány ellen működik, pl nekkerek (asszem), hárpiák, szirének (náluk a kontrázás is jó, le tudod vágni őket a levegőben). a kisebb szörnyeknél az alt is jól működik, de nagyobb behemótoknál (óriások, gólemek) csak a gurulással tudod elkerülni az ütéseiket, és a blokkolás esélytelen.
-
LK
addikt
Köszi a válaszokat, úgy látszik,hogy a quen-t érdemes fejleszteni. Harcnál a védekezéshez ki mit használ? Alt,gurulás,vagy jobb egér gomb?
prime77 : nálam ugyanezt a gyenge proci okozza,kiléptem a kezelőbe és 97% volt a proci terhelésem
-
FireKeeper
nagyúr
a legtöbb ellenfél valamilyen sémát követve harcol, ha megfigyeled a stílusát, könnyen rá tudsz állni a ritmusára, mikor támad, akkor védekezel vagy elugrasz, és mikor tudod őt támadni. emellett persze érdemes tápolni magad alkímiával, és quen-t fenn tartani, arra az esetre, ha hibázol néha.
én nem szoktam cserélgetni a képességeket. mint a legtöbb rpg-ben, itt is érdemes valamennyire specializálódni, és nem össze-vissza dobálni a képességpontokat. szerencsére van lehetőség a pont elosztás újrarendezésére, szóval nem kell attól tartanod hogy végleg elszúrtad a skillezést.
swagger55 jó az avatarod
-
LK
addikt
Sziasztok! A képességpontból elég sok van,de aktívból néhány. A csaták előtt szoktátok cserélgetni a várhatóan megfelelőre (6. szinten vagyok még csak) ?
a spoiler vmiért nem működik,bocsHogy sikerült kinyírnotok az első vad falkás csókát? Mi árt neki a legjobban?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest