-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
válasz
perge666 #12935 üzenetére
Meg erdekesebb eset , hogy felujitom a hazat es a kornyeket teljesen. A kuldetes bekerul a megoldott kuldetesek listajaba es ott a pinces quest elott diszeleg a zold pipa
, marmint hogy sikeresen megoldottam. Ugy hogy be se tudtam menni az alkimista laborba.Tehat mutagen fejlesztestol ( vagy barmit is lehet ott elkovetni) elkoszonhetek.
Az mar egyenesen nevetseges hogy egy masik alkuldetes ( birtok megtekintese ) az a megoldott kuldetesek listajaban pirossal ki van X ve tehat elbukottnak szamit , kozben azt sikresen vegigvittem .Nagyon jo jatek de sajnos van benne hiba boven.
-
Grafirka
őstag
válasz
cikasz #12925 üzenetére
Fejlesztesek mar megvannak, de meg minidg nem aktivalodott a "fal" .A kofal helyen most is egy szekreny all pedig pont ezert minden penzemt a haz felujitasara koltottem. Talaltam neten is infokat miszerint sokaknal kijott ez a hiba es nem tudjak mitol.(Jatek eredeti )
Ma deleott egy masik hibaba is belefutottam.A szolokertek megtisztitasakor barmit csianlok nem tudom vegigvinni a pasas es a csaj kuldeteset. MEgtisztitom mindketto szolloset de annak fuggvenyeben hogy kivel beszelek eloszor az egyik szereplo eltunik viszont a quest aktiv marad. Most is kiirja hogy beszeljek a csajjal es ertesitsem hogy tiszta a szollos , de semmi jel a terkepen a csaj pedig nics sehol. Vagigkerestem az osszes helyszinen ahol eddig talakoztam vele de eltunt.
-
Grafirka
őstag
Kiegeszito hibak?
Corvo biancoban ( rezidencia ) a pinceben kene lennie egy rejtett szobanak. A jatek kijeloli de sajnos kofal helyett egy polc van a bejaratnal ami nem attorheto.
Toussaint - A kelepcek nagymestre kuldetes
sszegyujteni a witcher iskola nagymesteri tervrajzait , semmi nem jelenik meg a terkepen. Lovesem nics merre kene keresni.
Kisert a mult kuldetes ( kovesd az eges szagat ) , be kene jussak a kuria belso udvarara de az ajto betorhetelen , ha pedig az ajtora kitett uzenete elolvasom akkor elbukom a kuldetest.
Talalkozott valaki ezekkel a hibakkal ?
-
Grafirka
őstag
válasz
Knobber #2174 üzenetére
Fraps a hibas valoszinu bizonyos konfiguracioknal osszeakad valami ( fraps+jatekverzio+driver/ stb) , mert egyeseknel gond nelkul mukodik . Pl. ( 3.5.9 fraps , 1.02 WIII jatekverzio , 14.9 driver, hd6850 , win7/64 -el ) mukodik
Kulfoldi oldalakon is panaszkodtak , hogy rossz FPS szamot mutat . -
Grafirka
őstag
Sziasztok,
Probalta mar valaki futtatni a jatekot a minimum konfig alatti videokartyaval? Konkret tapasztalatok erdekelnek nem a hivatalos minimum 660/7870 adat.
Valoban jatszhatalan ennel gyengebb kartyaval ? el sem indul egy 560, 750 , 6870 stb szintu kartyan ? ( alcsony felbontason , latvanyjavitok kikapcsolva, stb) ?
Ajandeknak szanom de a celszemelynek 6870 es kartyaja van . A konfig tobbi resze megvan ( i7 4ghz, 16gb ram)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen program, ami...?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest