Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brek666
tag
Véget ért nekem is a Witcher széria tegnap este nem maradt már semmi kérdőjel ,felkiáltó,semmi csak a gyönyörű világ megoldva minden
Rettentő jó sorozat volt a kicsit gyengébb 2. rész után akkorát ütött a 3.,hogy tényleg a fal adta a másikat.
Az első meglepi az volt ,hogy q9550 4 giga ram és 750 ti gépen fhdban néhány szüröt kikpacsolva néhány csúszkát highra téve is kivállóan stabilan futtott!!
Amikor elöször indítottam lebutított graafikával és kiálltam az erkélyre majd látva ,hogy szalad feljebb pakoltam a grafikát .Leesett az állam .Csodlatos hangulat a zenék a karakterek ebben a játékban minden klappolt.
Gothicban volt szerintem elkezdve az élő környezet ezt mára a Lengyelek tökélyre vitték.Nem nagyon tudok mit írni mert még hatása alatt vagyok.Kő sziv metalos vagyok mégis ömlöttek az utolsó kinézésnél a könnyeim.
Ez a játék etalon mestermű hivatkozási alap lesz nagyon sokáig.Mass effect mellett a legkorektebb trilógia.Békés öreges napokat a szöőödben Geralt mester ha valaki te megérdemled.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!