Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• brek666

tag

Véget ért nekem is a Witcher széria tegnap este nem maradt már semmi kérdőjel ,felkiáltó,semmi csak a gyönyörű világ megoldva minden

Rettentő jó sorozat volt a kicsit gyengébb 2. rész után akkorát ütött a 3.,hogy tényleg a fal adta a másikat.
    Az első meglepi az volt ,hogy q9550 4 giga ram és 750 ti gépen fhdban néhány szüröt kikpacsolva néhány csúszkát highra téve is kivállóan stabilan futtott!!
    Amikor elöször indítottam lebutított graafikával és kiálltam az erkélyre majd látva ,hogy szalad feljebb pakoltam a grafikát .Leesett az állam .Csodlatos hangulat a zenék a karakterek ebben a játékban minden klappolt.
    Gothicban volt szerintem elkezdve az élő környezet ezt mára a Lengyelek tökélyre vitték.

Nem nagyon tudok mit írni mert még hatása alatt vagyok.Kő sziv metalos vagyok mégis ömlöttek az utolsó kinézésnél a könnyeim.
    Ez a játék etalon mestermű hivatkozási alap lesz nagyon sokáig.Mass effect mellett a legkorektebb trilógia.

Békés öreges napokat a szöőödben Geralt mester ha valaki te megérdemled.

Új hozzászólás Aktív témák