Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Hát pedig felajánlja!
A pofám leszakad! Kétszer is!
1. A kalória = 0! Végre megsüthettem a nyuszikámat erre nem ám úgy mint régen kb. negyedéig töltene, ááá kis csitfasznyi töltés, de legalább nem haltam éhen! Mentem újabb vadászatra! Erre megtámad a farkas, megharap elkergetem kalapáccsal (persze fegyvernek nem lehet használni...) nézem a sérüléseket: vérzek bekötözöm. Pipa! Fertőzésveszély: félig ellátom zuzmóval a többire csak az esélyét írja ki: 53% A többi szokásos hogy fázom meg fagyásveszély, de már amúgy is siettem vissza a kéglihez hogy pihenjek , stb.
2. Úgy 300 métere van a kecó. Hát sajnos nem értem oda, mert az energiám sutty az csökkent tovább és meghaltam.
Gyakorlatilag kivégzett a játék!
Se nem véreztem ,se nem éheztem, nem szomjaztam!
Csuklóficam, és fertőzésveszéllyel ezek szerint meg lehet halni 5 percen belül! Ez vicc! Ez nem realisztikus!
Ezen a szinten nem fogok tovább játszani!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 16GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest