Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Hát pedig felajánlja!
A pofám leszakad! Kétszer is!
1. A kalória = 0! Végre megsüthettem a nyuszikámat erre nem ám úgy mint régen kb. negyedéig töltene, ááá kis csitfasznyi töltés, de legalább nem haltam éhen! Mentem újabb vadászatra! Erre megtámad a farkas, megharap elkergetem kalapáccsal (persze fegyvernek nem lehet használni...) nézem a sérüléseket: vérzek bekötözöm. Pipa! Fertőzésveszély: félig ellátom zuzmóval a többire csak az esélyét írja ki: 53% A többi szokásos hogy fázom meg fagyásveszély, de már amúgy is siettem vissza a kéglihez hogy pihenjek , stb.
2. Úgy 300 métere van a kecó. Hát sajnos nem értem oda, mert az energiám sutty az csökkent tovább és meghaltam.
Gyakorlatilag kivégzett a játék!
Se nem véreztem ,se nem éheztem, nem szomjaztam!
Csuklóficam, és fertőzésveszéllyel ezek szerint meg lehet halni 5 percen belül! Ez vicc! Ez nem realisztikus!
Ezen a szinten nem fogok tovább játszani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest