Hirdetés
- Amazon Kindle
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA® driverek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Hát pedig felajánlja!
A pofám leszakad! Kétszer is!
1. A kalória = 0! Végre megsüthettem a nyuszikámat erre nem ám úgy mint régen kb. negyedéig töltene, ááá kis csitfasznyi töltés, de legalább nem haltam éhen! Mentem újabb vadászatra! Erre megtámad a farkas, megharap elkergetem kalapáccsal (persze fegyvernek nem lehet használni...) nézem a sérüléseket: vérzek bekötözöm. Pipa! Fertőzésveszély: félig ellátom zuzmóval a többire csak az esélyét írja ki: 53% A többi szokásos hogy fázom meg fagyásveszély, de már amúgy is siettem vissza a kéglihez hogy pihenjek , stb.
2. Úgy 300 métere van a kecó. Hát sajnos nem értem oda, mert az energiám sutty az csökkent tovább és meghaltam.
Gyakorlatilag kivégzett a játék!
Se nem véreztem ,se nem éheztem, nem szomjaztam!
Csuklóficam, és fertőzésveszéllyel ezek szerint meg lehet halni 5 percen belül! Ez vicc! Ez nem realisztikus!
Ezen a szinten nem fogok tovább játszani! -
PeeterssoN
őstag
A napokban újra elővettem, már a térkép is homályos a fejemben. Kissé átalakult a hud és invertory!
Térképet lehet rajzolni szénnel , nem tudom régen is volt ilyen vagy sem!?
Továbbra is a betolakodó azaz a legnehezebb fokozaton szívatom magam... Bónusz, hogy van kő, amivel ki lehet ütni egy kis időre a nyulat majd választhatsz hogy kitekered a nyakát...vagy megsimogatod és elengeded! Igen a farkas ellen is jó, bár sose sikerült elkergetnem vele (nem találtam el)!
Továbbra is azt mondom hogy a tűzgyújtás a kulcsa ennek a játéknak!
Nem véletlen hogy nem találni gyufát, vagy ha igen tuti neked ront a semmiből egy farkas, hogy mielőtt még rendbe szedd magad; kurvagyorsanelvérezz!

BTW: Augusztusban jön a kampánymód vagy a PvP???
-
PeeterssoN
őstag
Én a térképpel "csalok" azaz használom a steamen elérhetőt. Én nem halltam meg sokszor ez a 3. nekifutásom és igy vagyok tul a megélt borzalmakon. Fostam hogy a medve kicsinál de mákom volt. Sejtettem hogy fejbe kell lőni és akkor hamar kidől de sajna nem sikerült. Vannak azért bugok: szarvas beragad a hegybe (lazán lenyilaztam
.) , farkas a dombon én 1 m segbelőttem erre elszaladt elszaladt.
A nyilazás nagyon nehéz és ráadásul kevés a nyílhegy: 3mat találtam egy eltűnt. -
PeeterssoN
őstag
Én már 52 napja túlélek. 3szor zuhantam le szikláról, mert lecsúsztam a kötélen, szétszabdalt utána egy medve, majdnem halálra fagytam az éjszakába, mert nem volt nálam világítás és nem találtam vissza, de most jól vagyok hízok és halászgatok a Ravine utáni autópályás térképen. Brutális 2 nap volt. Most megint keresgélhetek lőszert mert ugy látszik a medvém 3 golyotol sem nyiffant ki csak begőzőlt. Pedig kell nekem a bundája!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest