- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Nekem 48 óra, már csak két pálya van hátra, hajnalban meglett az achi a bónusz questekre is. Viszont elvileg mindent összeszedtem eddig, egyik pályán kétszer is végigmentem, mert nem találtam meg a kisköcsögöt. Kontroller nélkül az ember csak a hallására tud hagyatkozni.
Azért a sárkány érdekes volt, a target lock csak a fejét fogta be, amit nem értem el, csak ha földhöz vágta magát. Szóval azt játszottuk, hogy én blokkolgattam, ő néha lerakta a fejét, én ütögettem. Aztán egyszercsak megkáoszult, akkor már dodge-olgattam is. De ismételtük a P1-et. Aztán leesett az egyik szarva, fetrengett, bántalmaztam, erre leesett a másik is és belehalt... Alapvetően vicces fight volt
Viszont NG+ nem lesz, szépen kimásolom a mentést a boss előtt és megcsinálom easyn is. Mondjuk az fura, hogy a nehezebb szint nem adja meg a könnyebb után járó achit, általában nem így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Ps5 slim
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest