Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Úgy emlékszem nekem is 2 GB volt a max amit a skyrim exe-je használt. De maga a win eszik 1 GB körül, tehát ajánlatosabb a 4GB ram szerintem.
-
válasz
CJ4567 #19779 üzenetére
Nemtom. Mik ezek, ilyen fészbukos kattintgatós izék?
Egyébként volt nekem is, hogy kölcsönadtam 4 sticket két havernak, és csak 4 GB volt a gépben, és a Skyrim 5 percenként leakadt, hogy elfogyott a memória, zárjak be ezt-azt, és akkor még nem is nagyon volt modolva a játék.
-
CJ4567
nagyúr
Megláttam a moddolás átkát... Kevés a 3gb ram és az 512mb vram
-
törölt tag
Honnan lehet megállapítani, hogy egy enemy hanyas szintű?
Elkezdtem húzni egy illusionist stealthes elfet, fury-t nyomatok mindenkire lesből, azt várom hogy csak 1 maradjon.Jó móka, de az ugye csak level 6-osig működik(?)
Aztán nem tudom mit csinálok, ha nagyobbak lesznek, mint 6 de majd kitalálok valamit.
-
genndy
addikt
válasz
D1Rect #19767 üzenetére
Unofficial Skyrim Patch
Unofficial High Resolution Patch
Unofficial Dawnguard Patch
Unofficial Hearthfire Patch
Unofficial Dragonborn PatchA rövidítések meg "hivatalosak", ha Nexuson így beírod őket a keresőbe akkor kidobja mindet. Jó, az SKSE-nek weblapja van, azt gugliba kell beírni.
-
genndy
addikt
válasz
D1Rect #19764 üzenetére
- SKSE + Double Cursor Fix, vagy az újabb ENB-kben is benne van ennek a javítása (nem is kell bekapcsolni az ENB-t, csak legyen ott a dll-el együtt)
- Unoff.Patchek, SKSE+SSME, SkyUI ízlés szerint. De az alapjáték nem is igazán CTD-zik, textúramodokkal lehet igazán megölni. SkyBoostot felejtsd el, régi és nem csinálják már, meg bele is tették a játékba valamelyik patcchel. Esetleg Borderless Window, van SKSE-s és ENB-s változat is. -
2 kérdésem lenne:
- Mit lehet tenni azzal, hogy alttab után a win kurzor ott marad a képen?
- Vanilla Skyrimet szeretnék játszani, pusztán teljesítményjavító és bugmentesítő modokkal, steamről letöltve, gondolom legutóbbi verzió. Melyik modokat tegyem fel?(CDT+Skyboost?) -
CJ4567
nagyúr
Jaj de imádom a random CTD-ket
-
CJ4567
nagyúr
válasz
#81999360 #19757 üzenetére
Én ezért gyúrok nehéz páncél/élet/stamina/két egykezes kard kombóra
Melyik változatot raktad fel? A(RLO + COT), B(ELFX + COT) C(ELFX + COT fantasy verzió)? Én a Fantasyt használom.
(#19758) Brett001 Oblivionban is volt tulajdonnév fordítás, de jóval jobb munka volt, és nem volt minden fordítva.(Birodalmi Város - Aréna negyed, viszont Bruma, Kvatch, Anvil[érdekes lett volna ha Üllőre fordítják])
-
Brett001
aktív tag
No igen...többektől hallottam, hogy nagyon szép munka lett a fordítás - tényleg rengeteg meló lehetett benne - de ezeket a tulajdonneveket nem kellett volna erőltetni. Simán élvezhető lenne Whiterunként is. New Yorkot se fordítjuk le, se Rio De Janierot. Gondolom olyan Gyűrűk Ura jelleget akartak belevinni Középfölde mintájára. Nem sikerült.
-
törölt tag
válasz
CJ4567 #19751 üzenetére
Köszi, fel is pakoltam, majd rakok képeket.
Most viszont kezdenem kéne valamit a cuccaimmal, mert odáig jutottam hogy ha lelopakodok valakit, akkor ugye a 30x-os sebzéssel 1 ütés akárki, akármikor. Viszont ha észrevesznek, vagy hasonló történik, akkor viszon engem ölnek meg 1 ütésből. -
CJ4567
nagyúr
-
Brett001
aktív tag
válasz
Grave_444 #19743 üzenetére
Persze!
Más!
A Fehércsermelyi Önkormányzat a városfejlesztési program keretén belül EU-s támogatással kicserélte a régi zúzott köves útboritást térkövekre.A házakat is kicsinosították, a fából készült házak friss, rovarölő hatású, időjárásálló festést kaptak, a tetőkre pedig színes tűzálló BRAMAC cserepek kerültek.
A hercegi főhadiszállás is megújult:
-
törölt tag
-
CJ4567
nagyúr
Mik a legjobb fegyvermodok, amik erősek?
-
-
Brett001
aktív tag
válasz
CJ4567 #19738 üzenetére
No hát ez az.
Én dettó ugyanígy vagyok. Valamelyik nap kipróbáltam a most felkerült Photoreal ENB 2.0-át. Jó volt az fps, de a látványa nem jött be. Mint ahogy a Somber ENB-é sem...Mindig az a vége, hogy visszatérek a RealVison Performance B-hez (a "B" verzió ugye az Enhanced Light and FX-el működik együtt, mely nekem jobban bejön, mint a Skyrim Lighting Overhaul) inkább legyen nagyobb FPS veszteség.
-
törölt tag
válasz
CJ4567 #19738 üzenetére
Hát ezaz... Nekem meg mostanában elkezdett lagolni a játék mindenféle ENB nélkül. Feltettem az összes USP-t, mert mindenki szerint kötelező. Amióta ezek fentvannak, kint szaggatok, mint az őrült. Nem törlöm le őket, mert biztos jobb így a játék és megoldom; nem megyek ki.
-
CJ4567
nagyúr
Nem hiszem el hogy nincs olyan enb ami jól is néz ki meg nem gépigényes
-
CJ4567
nagyúr
Megváltam a Vibrant Fantasy enbtől, mert sokszor az éjszaka olyan volt mint a nappal, amit az ELFX hozzáad azt elveszi ezt az enb
-
creedszl
senior tag
ha jól tudom van egy mod amitől átlátszóak lesznek az ablakok az épületeken.milyen állapotban van?
-
nepszter1
addikt
Valaki esetleg meg tudná adni a felh nevét jelszavát nexusmodhoz ? Köszönöm nem szeretnék ezért fizetni hogy modokat töltsek le köszönöm . !
Az elején ki kell választanom hogy milyen támogató akarok lenni
-
CJ4567
nagyúr
Üveget hol lehet találni, venni?
-
CJ4567
nagyúr
Holnap rakok ki egy képet egy ládáról benne rengeteg páncéllal, Immersive Armors mod adja hozzá, meg ha jól vettem ki a Cloaks of Skyrim(Winter is Coming - Cloaksban nem vagyok biztos) dolgait is belerakja, addig is várjátok
-
Grave_444
nagyúr
Purevisiont próbálta valaki?
-
CJ4567
nagyúr
Viccből leraktam magamnak 1000 Leather Stripet meg Iron Ingotot, és elkezdtem Iron Daggereket farmolni, majd 10-nél kilépett a játék
-
CJ4567
nagyúr
Megoldottam, azt hittem a Steel Smithing alapból megvan, de nem, elfelejtettem rárakni a perkpontot
Végre megvan a Heavenly She-Wolf Superiorra fokozva, plusz egy Dawnbreaker és már is 129 sebzést okozok
(88 dmg +80% fegyversebzés perkkel, 95 superior fokozaton, mire elérem a 60-as smithinget farmolás nélkül
)
-
creedszl
senior tag
Megvettem ki tudja hány óra játék után az első házam
Szépen be is rendeztem csak egy dolog érdekelne, büvölő asztalt nem kapni?Mert alkímiást adnak, de nekem jobban jönne egy büvölő...
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. A Steel Smithing perket miért nem tudom megtanulni?
-
genndy
addikt
A játék Steames, semmiféle kézi updatet nem igényel, ezek szerint warez verziód van, az meg itt tilos, úgyhogy sok mindenről nincs értelme tovább beszélgetnünk, bocs.
Ha mégis eredeti a játékod (amit már a könyvtárnevekből is erősen kétlek), akkor meg felejtsd el a kézi patchelést, a Steam mindig a legfrissebbet szedi le, akkor az a legegyszerűbb ha újrateszed az egészet. -
Clemi
veterán
válasz
Brett001 #19703 üzenetére
A káosz teljes
A játék update 13-at telepítettem, bemásoltam a "c:\Program Files (x86)\Bethesda Softworks\TESV Skyrim LE\Data\" könyvtárba bemásoltam az unofficial Skyrim Path 2.0.5a BSA verzin csomagban lévő fájlokat, ismét telepítettem a Skyrim magyarítást a morrowind oldalról, cserébe a játék már nem indul el, csak a forgó karikát látom
-
Brett001
aktív tag
Unofficial Skyrim Patch... a nexusmod oldalon megtalálod. Erősen ajánlott feltenni, mert csak hajtépés lesz a játék.
[link]
Ha fent van elinditani a játékot úgy, hogy a dragonborn mellől kiveszed a pipát. Ezután tudsz sárkánylelket elszívni.Nexus Mod Managert is érdemes feltenni, ezzel tudsz installálni/unistallálni patcheket, modokat. [link]
-
Clemi
veterán
Na most megfogtatok
Semmilyen USP-t nem tettem fel és azt se tudom mi az
bocsi. A DB patch-el ugyanez a helyzet
Elolvasom a morruhun oldalon amit találok, de gyanítom ott egy kicsi tovább fog tartani mire megtalálok minden, jelenleg hiányzó információt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest