Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gigant20

tag

válasz marky1970 #22238 üzenetére

Ez még PTS. Remélem hegesztenek rajta valamit, mert ez így tényleg kurva uncsi. Tegnap felmentünk a 61.-re , de mivel nekem nem volt inventory-m és bármit is csináltam nem is lett így ott meguntam. 51 felett már mókásabb a dolog, de gondolom az egyetlen kihívás majd a 81-től jön a random dikertivákkal! :) De nem lesz a kedvenc misszióm ha ez így marad, ugyanaz a pár fajta emelet ismétlődik, nem sok fantáziát raktak bele. Az hogy tényleg egy ablak sincs, egy olyan rész se amikor kivisz mondjuk egy tető/párkány részletre... Ha nem lene benne target loot szerintem 1x tolnám le max mint a kenly-t... Ha heti resetes lesz akkor már látom, hogy mindenhol azt fogom olvasni, hogy kinek van egy 51. / 81. emeletes mentése, mert hogy minden héten a szar loot közepette felvergődjek odáig az nem túl vonzó egyenlőre. Az új exo SMG használható akércsak az új Hunter sett, de szerintem nagyon hamar nerfet fog kani, ha már nem úgy fog jönni élesbe. Amúgy mindenki próbálja ki, mert végre új kontent, de szerintem ez kevés lesz...

uplay: jul3s4ty_HUN

Új hozzászólás Aktív témák