Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Ennek azért örülök.. szerintem az ideális az volna ha a mostani gear hozná az eddigi szintet, és az új sárga meg zöld meg exo cuccokat úgy lehetne swappolni hogy az segítsen hozzá a magasabb szint / legendary / raid / stb.. lehetőségek eléréséhez.. akkor azt mondanám nice work meg fair balance ubi..
szerk. nekem a hibrid buildek jönnének be igazán.. ahol megmaradna a mostani dps karaktered sebzésének egy jó része, és mellé tudnál hozni skillből variációkat.. skill dps, cc, healer, armor/tank.. tudom álmodozzak csak.. de szerintem ez dobná fel igazán.. ölni mindenki szeret, a supportot kevesen viselik hosszú távon csendben. Ha úhy tudnék lenni healer hogy közben azért érdemben szedegetem őket rifle-val az bejönne..
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire A515-55 -- i5-1035G1 16GB DDR 512GB SSD Szép állapot, jó akku.
- Samsung HW-Q700B 3.1.2 csatornás hangprojektor 2025.08.29-ig garis
- szinteÚJ! AGM Pad T2 4/256GB 11" 510nit - MOBILNETES! akár home assistant hubnak is fillérekből
- Laptop DDR3 ramok (1.35V és 1.5V)
- Eladó FSP Hyper M 500W 85+ tápegység
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest