Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
-Rolika- #32284 üzenetére
Nekem is pörgött keményen, kiesett CD-ből egy 1% híján maxos Capacitor. Azt hittem magamhoz nyúlok, mikor megláttam, hogy csak 1% optimize kell neki, ráadásul az attribut is DTTOOC.
Én is Heroicon vagyok már legtöbb kontenten, Black Tusk cuccokat kivéve úgy megyek már, őket utálom, főleg a kutyáikat. Mondjuk tegyük hozzá, rohadt squishy a full red striker, na de legalább kényszerít a jobb helyezkedésre.
-
-Rolika-
senior tag
Üdv újra mindenkinek
Az elmúlt 1 hétben 50 óra tuti belepörgött a játékba. Letoltam életem első Legendaryját randomokkal. Hát volt fekvés bőségesen
Viszont kis odafigyeléssel már bármi lemegy Heroicon soloban. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32282 üzenetére
adott frakcióhoz tartozó bounty, control point, de a legjobb ha craftolod.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
-Rolika- #32240 üzenetére
striker szettet használva a striker hátizsáknál nem lesz jobb. esetleg a Memento-t be lehet rakni, ha sokat mész egyedül, aminek lesznek egyéb előnyei (erősebb skillek, és több armor, self heal), de csak sebzés szempontjából az se lesz jobb mint a striker háti.
azt az exot én elfelejteném, nem egy nagy durranás a talentja, pláne ha főként elmozol ami 5 nanoszekundum alatt újratölt.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
FireKeeper #32239 üzenetére
Én a striker táskát cserélném le valami másra aminek jól a statjai és jó rajta a talent, de nem dob semmi alternatívát.
link jelenleg ez a szettem. -
-Rolika-
senior tag
köszi srácok.
Pont tegnap láttam egy yt videóban, de akkor nem pörgök rá.
Tegnap ha nem toltam le 10 CD-t, akkor egyet sem, de használható hátizsákot nem dobott még. Úgyhogy egyenlőre még nincs kész teljesen a striker. -
-Rolika-
senior tag
A Lexington DZ drop only? Mert eddig nem találkoztam vele.
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32223 üzenetére
brand, mert akkor minden target loot dropnál 1/6 az esélyed, hogy mellényt kapsz, ami Ceska. ha mellényt állítasz, akkor 1/32 az esélyed hogy Ceska lesz (33 brand set van, de a Yaahl csak DZ-ben esik).
-
-Rolika-
senior tag
Valaki(k)hez nem lehetne csatlakozni a délután folyamán egy Raid-re? Kipróbálnám már ha lenne kivel
-
spleenszuru
őstag
Fórumtársak, ha én egy konkrét brand mellényt üldözöm, pl. Ceska mellény, akkor hogy éri meg jobban beállítani a targeted lootot?
(Más nem kell, ami Ceska, így nézzük a kérdést).1. Ceska brand
2. Mellény
3. Mindegy, úgyis ugyanannyi az esély -
-
mg1992mg
őstag
válasz
FireKeeper #32214 üzenetére
Hát lehet segít a fókuszálásban
-
mg1992mg
őstag
Nem saját kép. Erre gondolnak, hogy ilyen 1x valami volt az St. Elmo-n, még ha fizikailag scope-ot nem is tartalmazott soha, én is emlékszem rá, de max. kétszer ha véletlenül benyomtam. -
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #32209 üzenetére
"Azért én mondjuk most már rohadtúl kíváncsi vagyok"
+1
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Anonymus23 #32209 üzenetére
2-es pont, de múlt héten még működött. Lehet most jöttek rá, hogy nem kellene
vagy elbaltáztak valamit(megesik Náluk)
-
Anonymus23
veterán
Azért én mondjuk most már rohadtúl kíváncsi vagyok, hogy mire gondolt a költő, amikor az eltűnt SCOPE-ot írták.
1., Ha a jobb klikkre nem csinál semmit, akkor az bug, mert az ADS-nek működnie kellene, illetve működik is, az előbb én is kipróbáltam, szal ha ez van, akkor nem általános bug, ilyet is láttunk már a DIV2-ben.2., Ha a jobb klikk+TAB nem működik, akkor az olyan "bug" aminek (szerintem) nem is kellene, mivel ezen nem scope van, hanem csak irányzék.
Egyébként amikor jobb klikk+TAB-ot nyom az ember, akkor villan egyet a lőszerszámláló, olyan mintha csinálni akarna valamit, de persze nem történik semmi
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32207 üzenetére
Hogy miket tud meg az ember!
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #32202 üzenetére
Gondoltam, hogy tudod!
De az Elmo-nak nincs olyan lehetősége, mint a Capacitornak, Big Horn-nak, azért nem értettem, hogy miről beszélnek egyesek.Én meg azt feltételezem, hogy vannak akik nem tudják!
-
-Rolika-
senior tag
válasz
sony309 #32201 üzenetére
Nem. Elmonál is ha lenyomtad azt a gombot, mint más fegyvernél a scope-ot, akkor még volt egy kis közelítés, ami most eltűnt.
Letoltam egy CD-t. Hát elég pörgős, de csak sodródtam a többiekkel. Hol kell beállítani a targeted lootot? Nekem csak simán elindította amikor csatlakoztam valakihez. -
sony309
őstag
Erről van szó:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest