Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- 3D nyomtatás
- Androidos fejegységek
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Aktív témák
-
Koji-kun
csendes tag
Hát remélem is hogy visszaveszik, mert ha nem hát nagyot fogot ütni.. ha másba nem, hát a falba...
Egyébként egy Neovo F419 a drága, szal igazán nem egy olcsó piaci zonki :D
K-19 re vadásztam de már szinte sehol se lehetett kapni, Bluefishből meg nem kérek, köszönöm. -
Koji-kun
csendes tag
Hali all!
Kb. 2 hete vettem egy TFT monitort, és hát nem kell részletezni mennyire örültem neki :)
Aztán egyszer csak az egyik oszlop pixel nekiállt szépen pirosan világítani, miközben a maradék 1279 el semmi baj sem volt. Abban az oszolban is minden megjelent, de kizárólag a piros szín 0-255 ig árnyalataiban :(
Elképzelésem sem lévén mi lehet a hiba, enyhén megnyomorgattam a panel kávájának bal szélét (a bal szélhez közel történt a fura kozmikus effektus), és lám: a piros csíknak nyoma sincs. Haáá, örültem magamnak, mint Matiz nagypapa, csakhogy alig fél perc múlva megint ott virított az arcoma a piros csík. Ismét nyomorgatás, szépen óvatosan, nehogymán eltoljak valamit ezen a jó kis monitoron, csík eltűnik, nemsokára megint visszajön. Ez így ment néhány alkalommal, míg végül a csík unta meg hamarabb, nem jelenkezett többet.
Aznap...
Merhogy másnap ismét u. így jártam, majd néhány nap múlva úgyszintén.
Keitaro barátomnak elújságolva a kellemes jelenséget, azt mondta hogy valószínüleg az egyik sorvezérlő kontaktos.
Lehetséges ez? Ha igen, akkor ez vajon garanciális hiba? (Mert egy két pixel hiba sajnos nem az, de azért ez mégis csak egy egész sor!)
Köszönöm!
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- gerner1
- Asztalos klub
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest