- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz
spleenszuru #40 üzenetére
ott üzemanyag fogyás meg gumikopás van
Már nézem is.
-
ricshard444
veterán
válasz
spleenszuru #35 üzenetére
Elég szép listát adtak meg javításnál, mi az újabb gond user oldalról?
-
ricshard444
veterán
válasz
spleenszuru #28 üzenetére
Konkrétan 7 - 8 óra leállás volt.
A patch notes szerint kb csak azt csinálták és azóta valóban nem volt undoritó disconnect pop up vagy verseny töltése közben kidobó üzenet.A Traction Control -t hiába próbálom hanyagolni, a fizika a Horizon 3 hátsó meghajtású fizikájára hajaz és ezáltal pl esőben megpördül állandóan az autó, arról nem is beszélve, hogy úton tartva is rengeteg időt veszit az ember a keresztbe állással.
Az AI néha kellemetlenül gyors, ami jó és rossz is, mert van kihivás, másrészt idegörlő mikor 4x -re sem megy első helyezettre a verseny, kategórián belül kimaxolt autóval.A pályában pozitivan csalódtam, egész változatos a körülményekhez képest.
Tegnap megszereztem az első milla körüli autóm, rengeteget farmoltam érte versenyeken, kicsit bele is fáradtam. -
Asbee
veterán
válasz
spleenszuru #25 üzenetére
Agyonunt Forza Horizon, de még a Motofest után is nekem írtó gagyi és nagy csalódás ez a játék. Ment is rá a refund. Nem tudom jövőben csiszolgatják-e , de ez így elég gáz.
-
Viper26
nagyúr
válasz
spleenszuru #7 üzenetére
Én egyelőre kivárok, meglátjuk milyen lesz a launch (PC).
-
ricshard444
veterán
válasz
spleenszuru #7 üzenetére
Én igen, de csak megjelenés napján tudok vele játszani.
Mondjuk ki: borzalmasak a visszajelzések és sokan nevetnek rajta, hogy mobiljáték, ami erős túlzás, de manapság…
PS5 -n viszont annyi biztos, hogy low setting közelében fut Performance módban, ami nem sok jót sejtet a demo után sem.
10k alatt megúsztam, így nem sok elvárásom lesz. A demo egyedül a hangokban győzött meg, aztán ki tudja, lehet el lehet vele lenni. Pár hónapja elég sokat játszottam újra az eredeti TDU -val, a mai napig hozza a feelinget, ami kihalt.Imádtam a Forza Horizon szériát is, de számomra elkopott, így valami másra vágyom, ami lehet(ne) ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest