Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rákerestem erre a 7:5 képarányra közben, hát tartalomfogyasztásra ez elég rossz, nálam ezzel ki is esett. Akkor már használom tovább a 4:3-as Nexus 9-em, ennyit nem fogok költeni fekete sávokért a videó körül, hogy a lényeg meg alig legyen nagyobb mintha telefonon nézném.
Habár nem is biztos, csak kicsivel kisebb rajta a 16:9-es kép, mint egy 5:3-as 11"-os tableten. Mondjuk nekem így is úgy is drága lesz.
Szövegekhez mibaj az iPaddal? Nem használom, csak nem tudom elképzelni, hogy ilyen felhasználáshoz ennyire problémás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma És nem, nem egy átcímkézett BBK termék.
Aktív témák
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest