Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
angyalpc2 #53 üzenetére
Gyakorlatilag emiatt a zőccség miatt fizetek annyit itt a nagyonködös szigeteken az áramért, mintha egy dízeles generátort üzemeltetnék ÉS tartanék karban... A falu egyik részében soktonnás lítiumakksi-telepet telepítenek, mert rájöttek, hogy se a szél nem fúj állandóan még itt se, a nap meg egyenesen szabira megy kb fél évre - ha egyáltalán nyáron értelmes mennyiségben kidugja a hátsóját a felhőtakaró alól.
Persze, kell a zőccség, de kéretik ÉRTELMESEN csinálni. Na az nem megy valahogy semmilyen téren, olyan 25-30éve...
-
Vesa
veterán
válasz
angyalpc2 #53 üzenetére
"Miközben jól látható, számolható, hogy anyagilag sem éri meg a tulajdonosoknak."
Öööö, 2 év alatt, 2,5 milliót takarítottam meg az EV-vel. Ezzel együtt nem vagyok EV fan, és az árakkal kapcsolatban nem is akarok vitázni, mert valid. Ilyen újautó árak mellett ez egy életképtelen baromság, még akkor is, ha egyébként itt hitványisztánban a rekord magas infláció és üzemanyagár miatt, egész jó az elektromos megtérülése.
-
tha_answer
őstag
válasz
angyalpc2 #53 üzenetére
Ne provokalj tenyekkel
"És akkor a villanyautósok (blog és szerkesztőik) meg tapsikolnak hozzá mint a félnótás banda."
Mert moralisan felsobbrendunek hiszik magukat. mint a napelemesek, akik kepesek elvarni h paksot tekergessuk miattuk.
Kellene hozni egy 300kg/fo sulylimitet, felette extremen buntetni. mielott beszakadnak a parkolohazak esetleg szetegnek a tartoszlopok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...