Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
Kefekötő #679 üzenetére
Használható a GPS-e,nincs vele semmi gond.
Szvsz a 3G chippes GPS vevők mind támogatják az A-GPS módot.
De ha ez nem érdekel akkor ne foglalkozz vele.
Gondolom arra volnál kíváncsi, hogy hálózati támogatás nélkül milyen. De ezek a manapság használatos AGPS vevők teljesen egyenértékűek hálózati támogatottság nélküliekkel (ha még egyáltalán léteznek).
Csak ha van hálózat akkor jobbak, kevesebbet fogyasztanak, gyorsabbak stb.Kb. 5 órával lehet számolni nagyságrendileg. Talán droid alatt jobb.
Viszi a HD-t, nekem nem melegszik tőle. Üzemidő lásd fentebb.
Nem tudom, nem karcolgatom a kijelzőjét, fólia van rajta.
Pont annyira használható mint más gépen... érdemes touch optimalizált újabb office-t használni.
Miért ne lenne képes külső merevlemezt olvasni? Max linuxos particiókkal van gondja a winnek, illetve a nagyobb fogyasztású HDD-k esetén kell külső táp...
E könyvre meg szintén pont annyira mint az összes nem e ink-es tab, nem erre való.
Összességében nem rossz gép, de win alatt a felbontása nincs kihasználva. Inkább egér és külső billentyűvel használható.
Tapicskolva a droid jobb választás.
Tehát a win munkára, droid meg szórakozásra teljesen jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Revolut
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest