Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
Új hozzászólás Aktív témák
-
beller
aktív tag
válasz
motown5l #1299 üzenetére
Okés. Sajnos nekem nem ér annyit, hogy vámot, áfát stb fizessek pluszban. Majd lesz valami. Ha ez nem akkor vagy egy Onda, vagy egy Chuwi. Persze az igazi ez lenne. De ha lenne egy jó GPS-es, akkor inkább a plusz költségeket arra szánnám. Persze ez csak az én véleményem.
-
kulup
tag
Air III-on sikerült már valakinek HDMI-n 1920X1080-at kiadnia Android alatt ?
-
fireman123
őstag
válasz
fireman123 #1294 üzenetére
A GB-n most összesen 362 tablettet árulnak, ebből jelenleg 10 van EU raktáros.....
-
fireman123
őstag
Én pedig azért nem vettem még, mert nem győztem még meg magamat, hogy húúúúúde szükségem van rá asztali gép és laptop mellé
Igazából pdf olvasásra (munka) kellene, hogy ne kelljen cipelnem magammal kinyomtatva sok-sok 100 oldal dokumentumot........mégis könnyebb a tablet, mint egy laptopot magammal vinni -
beller
aktív tag
válasz
fireman123 #1292 üzenetére
Az is lehet, hogy mire megint lesz, addigra már egy újabb típus jön ki
Nekem nem sürgős, mert laptop mellé kellene kiegészítőnek. Azért bízom benne, hogy előbb-utóbb csak érkezik.
-
fireman123
őstag
igen, sajnos drágább .....viszont a GB-nél gyakorlatilag hónapok óta nincs EU raktáron, ki tudja lesz-e valamikor.
Ráadásul nem biztos, hogy az is 135 dollár lenne, az USA raktáros is 146 dollár ...EU jel nincs is a terméknél feltüntetve.....
A spemall-tól rengetegen rendeltek az elmúlt hónapokban EU raktáros Xiaomi Redmi 3 telót, amíg az eustock.hu-ról nem lehetett beszerezni (topicjában sokat írnak erről), ...nem volt gond az EU raktáros ÁFA mentességgel. -
beller
aktív tag
válasz
fireman123 #1289 üzenetére
Nem ismerem a SPE-t, de ahogy írod úgy kb 35 dollárral drágább, ami majdnem egy 10-es. Inkább várok GB-re és biztos az EU-s szállítás is.
Amúgy magyar nyelv van raja. -
Tryntel
csendes tag
ainol-novo.com -on vettem.
Senkinek nem ajánlom őket!!!! -
fireman123
őstag
Én is nézegetem, a gearbesten már elég régóta nincs, ha van akkor pár darab lehet, mert 1-2 óra alatt elfogy.
Viszont a spemall.com-on van EU raktáros többféle változatban is.Ezzel szemezek egy ideje, de még sosem rendeltem kínai webshopból (csak ebay-ről olcsó dolgokat), így egyenlőre még nem mertem
Mire kell figyelni a spemall-os rendelésnél? ...csak annyi, hogy az EU Expressz szállítást kell bejelölni és akkor nincs ÁFA ...vagy még valami mást is kell jelölni, írni esetleg?
Ezeken ugye van magyar nyelv alapból? -
motown5l
senior tag
Sziasztok.Uj Teclast szeretnek vasarolni.Melyiket erdemes megvenni?Az asszony lenyulta az enyemet.Air III van most.Vagy esetleg mas tablet marka is szoba johet.
-
Tryntel
csendes tag
C5J6
-
Tryntel
csendes tag
Sziasztok
Én vettem egy Teclast X98 Air 3G Dual Boot Intel Z3735F Windows 10 & Android 5.0 64GB 9.7 Inch Tabletet még decemberben egy chínai cégtől.
januárban megjött, kicsomagolom, elindítom és 4.4.4 android volt rajta nem 5.
Az Androidon elkezdtem futtatni egy 3d autós játékot és 10-15 perc alatt totál lefagyott.
Lehet valamit csinálni vele hogy 5.0-1 legyen rajta.
A fagyás lehet szoftveres?? vagy egyértelműen hardver hibás?
A készüléket már egyszer visszaküldtem de úgy veszem észre hogy csak a windows frissítették.
Várom válaszaitokat. -
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Offban írom, miután kérdésem nem konkrétan ehhez a tablethez kötődik (bár vele is szemeztem). Én egy jumper ezpad 5s-t néztem ki magamnak, miután elsősorban hosszabb autóutakra kellene valami, ami leköti a gyereket - és néha az asszonyt hátul. Erre remélhetőleg a legalkalmasabb filmet/mesét nézni egy 11.6-colos 16:9-es felbontású tableten. Sajna Gearbest eu raktárjából nem rendelhető. Szerintetek mennyi eséllyel lehet elkerülni a vám/áfa leszurkolását? DHL-lel gondolom nem, emiatt a lassú, de remélhetőleg sarcmentes szállítást jelölném meg.
-
Arak95
tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy visszategyem a régi biost? 1.98-ra kéne (ha jól emlékszem) 2.02-ről. Merül a tablet és ez az utolsó tippem.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Air III nak lesz valamikor update?Mert en nem talalom a beallitasokban a szoftver frissitest.
-
kristof_
tag
Igen sajnos. Összesen egy micro usb, egy jack és egy micro hdmi bemenet van rajta. Én még nem tudtam kipróbálni, de sokan mondtál, hogy nem biztosan tölt, ha egyszerre van rádugva a töltő és valamilyen usb eszköz. Hülyeséget nem akarok írni ezért is várok erről még választ.
-
kulup
tag
Sikerült már valakinek megoldani, hogy HDMI-n 1080p-t adjon ki Android alól ?
-
kristof_
tag
Ha nem igényled a notebookot akkor szövegszerkesztésre szerintem megfelelő kütyü, ha veszel hozzá egy normális klaviatúrát/egeret.
Ami a kérdéses és ezt én is kérdezném a többiektől, hogy sikerült már megoldani, hogy elosztó segítségével egyszerre töltöm és használom az usb-t? Mert magasabb fényerőn azért elég hamar képes lemerülni a kicsike. -
LámaZ
addikt
-
kristof_
tag
Ez azért nem ilyen egyszerű. Egy tablet soha nem fog kiváltani egy asztali pc-t szerintem. Persze nagyon sok dologra jó, de ezt neked kell eldöntetned, hogy te mire használnád.
Monitorra kötnéd és úgy dolgoznál vele? Inkább hordoznád magaddal? Médiatartalmakat néznél/hallgatnál? Stb... Meg úgy egy apróság, egy normális asztali pc 200 környékén kezdődik, ez a tablet 50 körül van (vagy volt, nem tudom mennyi most) Másra való a két eszköz. Ismétlem neked kell tudnod, hogy mire használnád és az alapján eldönteni, hogy kell e neked. -
LámaZ
addikt
Helló!
Egy ilyen gép kivált már egy asztali számítógépet (PC)?
Tud kezelni mondjuk 6 db. USB-eszközt, pl. külső USB-s merevlemezt, webkamerát, WiFi adaptert, nyomtatót stb.? -
Arak95
tag
Sziasztok. A túlbecsült akkumulátor használat mit jelent? Most néztem, hogy mi mennyit fogyaszt és ez eléggé az élen jár.
-
Arak95
tag
Sziasztok, Mirek190 v7.0-ás romjában láttam, hogy lehet telepíteni valamilyen 2.06-os Biost. Ez x98 air 3g-hez van? Előre is köszi.
-
OghGyorgy
tag
Szia!
Az összes leírás kicsit lazán kezeli ezt a formázást
Nekem csak akkor működik, ha külső kártyaolvasóba teszem a kártyát.
128GB Samsung Evo+ kártyám van, amit a belső kártyaolvasó Android alatt jól kezel, a Windows alatt nem,
viszont csak Windows alatt van használható formázóprogram.
Az Androidosok használatához rootolni kéne a készüléket
Mi lehet a megoldás? -
nagash
senior tag
Sziasztok!
Nagyon régen jártam erre, látom megjelent a III-as. Mi a különbség a ROM-okon kívül? Látom, hogy 35F-es, az enyém 36F-es. 2GB Ram, 32GB tárhely, szóval van valami extra?
II-esen az 5.0 és W10 upgrade-hez volt itt már leírás ugye? Keresnem kellene.
Nekem a II-es Spanyolból még 80 ezer HuF volt anno.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
fireman123 #1250 üzenetére
Bocsi, akkor ujbol: [link]
-
fireman123
őstag
válasz
Snakeiboy #1249 üzenetére
Nem jó a link .....viszont a spemall.com-on 140 USD + 24 USD szállítási díjjal van EU raktárról.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
fireman123 #1247 üzenetére
Ha nagyon erolkodtem volna lehet kuldenek egy ujat, csak en EU raktarrol rendeltem es ok kinabol kuldtek volan. Szoval eselyes lett volna AFA fizetes a hataron es ugy mar nem bizbisz
. Igy majd en eldontom mit veszek belole es honnan. Amugy nem ment el tole a kedvem. Ha lesz raktaron ujbol joaron konnyen lehet hogy azt veszem ujra, mert nagyon tetszett. Amugy itt is aruljak olcsobban, de sajnos ez nem EUs keszlet: [link] ha kicsit lejebb gorgetsz akkor van hozza 28USD-os cupon kod: 65ed9a
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
fireman123 #1245 üzenetére
Igen, irtam nekik hogy gond van es mellekeltem a videot. Most epp kinaban jar a csomag. Remelem a heten megerkezik es a penzt is megkapom. Ja a postakoltsegemet a PayPal mar meg is teritette igy ingyenes volt a visszakuldesem
.
A GB 3 valsztasi lehetoseg kuldott:
1, Visszakuldom es visszakapoma penzt a GB walletra
2, Megtartom igy es kapok 28USD a GB walletra
3, Megtartom es 65USD fejebe kuldenek egy teljessen ujatAz Elsot valasztottam es majd rendelek valamit helyette, most epp ezt neztem ki [link] magamnak aztan kitudja mi lesz
. Meg gondolkozom. Errol is van teszt az elozo oldalon amit linkeltem.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
fireman123 #1243 üzenetére
Nekem szemely szerint a Teclast szimpatikusabb marka mint az Onda de Onda meg nem volt kezeim kozt. Ja es mondom ezt ugy hogy en szeria hibas darabot fogtam ki es robog vissza kinaba az enyem
. A hibat itt nezheted meg: [link] A lenyeg annyi hogy ezert a penzert jo tablet. Ez a vegkovetkeztetes. Van benne magyar nyelv is bar en angolt hasznaltam. Ekezetes betut itt sem hasznalok, ahogy sehol mashol sem. Szoval lovesem sincs
.
-
fireman123
őstag
válasz
Snakeiboy #1242 üzenetére
Köszi az infókat, megnéztem a linkelt teszteket ....látni láttam, érteni már nem sokat értettem minimális angol tudásommal
, milyen végkövetkeztetést vont le a tesztelő az olcsóbb Androidosról?
Ebben az árkategóriában gondolom vállalható tablet, néztem még az Onda V919 Air-t, de ez talán szimpatikusabb, ....bár az Onda picivel többért (165 dollár vs 139 dollár) 64 GB-os és dualboot-os ...nehéz döntés
Még két kérdés: magyar nyelv ugye van benne?,.... valamint ékezetes billentyűzetet lehet rá varázsolni?Olvastam, hogy a Tiéd hardver hibás volt és vissza kellett küldeni
.....mi volt vele a bibi???
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
fireman123 #1241 üzenetére
1, Igen eleg az EU-t valasztani es fog meg rajonni szalitasi dij. A legolcsobb szalitas olyan 9USD korul van. Erre vehetsz meg biztositast vagy esetleg gyorsabb postat. Egyeni preferencia kerdese. A legolcsobb szalitassal EUbol nekem egy het alatt jott meg. Ez par nappal elhuzodhat bizonyos esetekben.
2, A linken nincs EU pluggal semmi, legalabb is en nem latom csak ha kinabol rendelned. Amugy annyit jelent hogy, ha EU pluggal rendelned akkor a tolto hozza EU-s lenne.
3, Azt hogy erdemesaz ujabb modelt megvenni azt neked kell tudni. Tobb belso tarhely, tobb memoria es plusz windows. Ha ezekozul kell valamelyik, akkor ugye nem kerdes. Amenyiben egyikre sincs feltetlenul szukseged es nincs kidobhato penzed ra valamint megfelel az olcsobb tab parameterei, akkor meg termeszetessen azt. Azt neked kell tudnod mire kell.
U.I.: Feljebb irtam egy rovid beszamolot milyen a tablet. Ha megfelele vedd meg nyugodtan. Esetleg tesztek mind a ket tabletrol:
[link]
[link] -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Szemezek egy ideje a Teclast X98 AIR-III. tablettel, a gearbest.com-on megint lehet kapni [link], itt ugye a "Warehause options"-nál elegendő bejelölni az EU-t, és akkor EU raktárból szállítják és nem lesz áfa+vám, csak még a szállítási díj jön rá? (vagy esetleg kell-e még valahol valamit jelölni ennek érdekében?)A linken lévő tablet nevében mit jelent az "EU PLUG" ???
Bocs, ha nektek egyértelmű dolgokat kérdezek, de még nem rendeltem Kínából, (csak ebay-en).
Érdemesebb-e esetleg dualbootosat venni [link] 65 dollárral drágábban (64GB, 4GD, más proci)???, ....mivel még nem volt semmilyen tabletem, nem tudom, hogy a Win10-es használnám-e valamire
-
Arak95
tag
Sziasztok,
Windows 10-nél egyik napról a másikra megszűnt az automatikus érintőbillentyű Chrome-ban, Operában. A saját appokban feljön rendesen, de a böngészőben valamiért nem, csak, ha az érintőbillentyűzet ikonjára koppintok. Van valakinek hasonló problémája, vagy csak én vagyok ennyire kiváltságos?
A beállításokban minden a helyén.
Előre is köszi. -
motown5l
senior tag
Nem kelett vamot fizetni.Posta is ingyen volt.Tartozkodasi helyem Anglia.En sok mindent rendeltem mar kinabol.Valamiert nem kel Angliaba.vamot fizetni.Akkor se ha Hong Kong bol erkrzik.1 fontert vettem az ebayen par hete 10 db orvosi sziket nyellel egyutt.kb 1 heten belul megerkezett.Semmit nem kelett arra sem fizetnem.
-
motown5l
senior tag
En a kinai raktarbol rendeltem..Kb 8 nap alatt megerkezett.Semmi problemam nem volt vele.En nem volt rajta kinai aplikacio.Nem kel megijedni gyrerekek a kinaitol.
-
kulup
tag
Gearbestnél megint van EU raktáron 139-ért :
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_241649.html?wid=3 -
ibookg4
tag
válasz
Freedragon #1224 üzenetére
Szerintem nagyon jó kis tab, de nem dual boot és nálam sokan keresik a modemet is, ami szintén nincsen benne.
-
motown5l
senior tag
Ha valaki vasarol hozza covert nagyon nezze meg hogy milyen is az.mert atolto resze a tabletnak pont a sarokba van.Es altalaban a coverok pont a sarkot fogjjak. Es nem lehet bedugni a toltot.Rafaztam en is vele.Muszaj volt megvenni a gyarit.De viszont a gyari nem valami kiemelkedo minoseg.Asarkok hamarbetornek.Eslevalik a boritas.
-
ibookg4
tag
válasz
Freedragon #1215 üzenetére
Addig szemezgettél vele, amig már kifutó termék lett. Nagyjából harmadik hónapja nem lehet megvásárolni a címben szereplő tabletet, csak utódjait
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
motown5l #1218 üzenetére
En mar csinaltam sajna mert muszaly volt. Ha a gearbestol van a gep neked is akkor nem kell felni. Nem fogja a kinai apokat felpakolni. ugyan olyan lesz mint mikor atvetted a psotastol. Az Icestorm eredmenyekre meg majd este kivancsi vagyok
.
Ja es meglepo hogy full hds fil 2ora alatt lemeritette, nalam jatek alat sem merult olyan gyorsan a cucc. -
motown5l
senior tag
Valaki probalt mar rajta gyari reset-et csinalni?Nekem nem voltak rajta Kinai aplikaciok.Es erdeklidnek hogy resetnel felpakolja e a kinai appokat vagy nem.
-
Freedragon
újonc
Sziasztok!
Szemezgetek egy ilyen géppel és érdeklőnék, hogy kinek mióta van meg és hogy azóta hogy bírja a strapát?
Volt valakinek szervizre szüksége és az hogy oldotta meg?
Érdekelne még hogy telefonálásra volt e aki használta? mik a tapasztalatok? Windows verzióban is lehet telefonként használni?
A válaszokat előre köszönöm! -
kulup
tag
Rendeltem egy ilyen tabletet, a sima androidosat gearbest-ről EU-s postázással. Van ezen gyárilag fólia ? Rendeltem azt is de az Kínából jön és csak később ér ide.
-
yogee
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy X98 AIR III-at, - tetszik nagyon - de sajnos nem jó billt+ tokot rendeltem hozzá.
Tehát van egy eladó X98 Series tokom bluetooth billentyűzettel (lekerekített szélű AIR 3G-hez jó, AIR III-hoz nem.)
Akit érdekel keressen meg priviben.(vagy keressen rá itt az aprón)
Mivel nem keresni szeretnék vele csak megszabadulni tőle, remélem nem fogja semmi admin szemét szúrni és Titeket sem zavar.
Üdv:
G. -
KisApám
addikt
A TECLAST AIR 3G tárhelyéről akarok áthelyezni az SD kártyára programokat, hogy onnan induljon pár.
Az APEX menüben nem találok semmi ilyesmit...Hogyan kell???
-
kulup
tag
Nézegettem én is, de mire eldöntöttem volna, a gearbest-en elfogyott EU raktárból. Még mindig nincs de közben még az ára is felment 134 USD-ről 153-ra. Tudtok más EU-s beszerzési forrást ?
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Snakeiboy #1186 üzenetére
Ahogy igertem egy kicsit atfogobb kep a Teclast x98 Air III-rol.
Az akut megmertem es valos a 8000mAh. Maga a tablet eleg jol birja a terhelest. Ha jatszol rajta akkor ugy 4-4.5 orat birja. Amennyiben csak bongeszes filmnezesre hasznalod, akkor ugy 7-8 orara lehet szamitani. Nalam ezeket az eredmenyeket 15%os fenyeronel produkalta. A WOTra irtam hogy, high grafikai beallitast is birja. Ezt vissza kell mondanom. Csak is low grafikan viszi elvezheto sebessegel, de ott eleg jo. Valaki kerte hogy, nezem meg filmnezes mennyit sziv az akubol. Hat jelentem hogy ket ora filmnezes a sajat file-szerveremrol, wifin keresztul 24%ot meritett az akubol. Ebbol kitalahato hogy akar 8ora filmnezes is kihozhato belole. Hangsulyozom hogy itt is a fenyero 15%-on volt. Ahogy neztem a fogyasztas meresnel a fenyero eleg drasztikussan befolyasolja a fogyasztas. A 0 es 100% fenyero kozott akar 700mAh fogyasztas kulombseg is lehet. Teljes terhelesnel a fogyasztas 2100mAh korul alakult.
Eestere a polcon hagyva bekapcsolt wifivel (mail sinkronizacio, facebook, skype es hasonlok futnank a haterben) atlagban 5%-okt merult 8-10ora alatt. Wifi kikapcsolva csak 2%-ot. Szoval uzemidovel nem lesz komolyabb baj. Ennyit az akurol es a fogyasztasrol.A 2GB Ram kifejezetten jot tesz a tablet sebessegenek es multitask sebessegenek. Eleg jol a porog a rendszer bar azert nem egy lehetetlen feladat megtolteni a memoriat
. Szoval 3GB lenne a tokeletes megoldas. Erdekes mod egy teljessen kis egyszeru jatek egy szinten mindig megakasztja a tabletett es lezarja az alkalmazast. Nem tiszta miert van, de konnyen lehet hogy a jatek nem szereti az intel platformot.
A wifi nalam eleg jo funkcional de hozza kell tennem hogy konnyuszerkezetes hazban lakom es itt meg semmilyen wifis berendezessel sem volt gondom hogy gyenge lett volna a jel. Szoval a Wifi mukodik, nalam a szignal is jo. Nem dobalta es a sebesseg is okes.
Antutu 48865 pontot guritott.
Geakbach: - sigle core 772 - multi 2135
Amennyiben terheled (jatszol) jobb oldalt a kozepen tud melegedni. Merni nem mertem hany fokos de erezhetoen meleg a haza a tabletnek. Eddig ennyire meg nem melegett semmilyen keszulek a kezeim kozt de nincs nagy tapasztalatom. Csak egyszeru beleposzintu tablet es telefon volt kezeim kozt amelyek abszolut nem melegedtek.Kamerakat nem probaltam, mert szamomra feleslegessek. Van otthon ket tukros Nikon szoval lenyegtelen.
Ja 25.1Gb all rendelkezesunkre mikor megkapjuk a masinat, amire azt telepitunk amit csak akarunk es bovitheto SD kartyaval. Probaltam es gond nelkul felismerte az SD kartyamat.
USB kulcsot is rakotheto problema nelkul kezele ahogy a vezetek nelkuli egeret es billetyuzetet is. Micro HDMI port mukodik bar erdekes mod egy fekete keret volt a kep korul. Meg nem vizsgaltam hogy mitol van ez de neten mar lattam valamit hogy megoldhato.A legjobb dolog a nagy tarhelyen kivul a kivalo LCD panel. Szep szinek gyonyoru felbontas es szamomra eleg fenyero. Feltem mert mindenhol irtak hogy bizon nem tul magas a max fenyero. Igaz kulteren nem probaltam de a telefonom sem tud tobbet szoval szamomra tokeletes.
A vegen meg meg kell jegyeznem, hogy a fagyasi problemaimra meg nincs megoldas es nem derult ki hogy, mi pontossan a gond. Jelenleg epp kiserleti fazisban tartok a lokalizacional es egyenlore stabil. Ugy nez ki hogy, ez egyeni eset. A neten nem talaltam semmi hasonlo problemat. Ez a het a tesztelesrol fog meg szolni ugy erzem de elvezem. Remelem a fagyas oka nem Hardweres problema mert akkor megoldom.
Tovabbi szep napot mindenkinek es sok boldogsagot Teclast tabletekkel
UI.: Helyesirasi hibakert elnezest. Nem is ertek hozza es se idom, se kedvem nincs vele foglalkozni
-
Snakeiboy
aktív tag
Na sajnos a fentebb emlitett fagyas amit progukalt az Air III sajnos meg mindig elofordul. Nem sikerult meg lokalizalnom a hiba forrasat, de software gyanusnak tunik es nincs ra meg modszerem amivel tutira elo lehet hozzni. Altalabban reggel mikor fel elesztem a kepernyot akkor produkalja. Feleled, kioldom a kepernyot,
betolti a lanuchert. Majd nemsokkal utanna szetesik a kep. Kb 10masodpercig igy van aztan kikapcsol. Majd ha bekapcsolom, felall a rendesz es minden oke, mukodik, semmi gond. Reggelente viszont, eddig 4 napbol 3szor eljatszotta ezt, ujbol ugyan ez. Tippre a launcher zavar be, felraktam a ZenUI-os lauchert bar mashol is ezt hasznalom es ilyen gond nem volt. Most vissza allitottam az eredeti launchert es kivancsian varom mi lesz. Max meg egy factory reset lesz hatha az segit. Ezenkivul viszont nagyon popec kis tab meg mindig.
Itt a kep a hibarol:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest