Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Már vagy 1 éve egy Teclast X98 Air 3G Dual OS boldog tulaja vagyok.
Egy kérdésem van.HOGY tudom újra rakni a Win10-et a tableten?
Simán, mint ha PC-n csinálnám? -
KisApám
addikt
A TECLAST AIR 3G tárhelyéről akarok áthelyezni az SD kártyára programokat, hogy onnan induljon pár.
Az APEX menüben nem találok semmi ilyesmit...Hogyan kell???
-
KisApám
addikt
Én a tabletemnél azt vettem észre, hogy Android alatt az aksit NEM tölti fel még 70%-ig sem.
Windows alatt feltölti teljesen.
MIÉRT??? -
KisApám
addikt
Az általad linkelt Cube iWork8 3G Dual Boot-ban NINCS GPS.
Illetve a másik linken NEM DUAL BOOT-os tablet van, én eddig azokról beszéltem.
Google-t tudod használni?NE hidd el, amit egy kereskedői odalon látsz, a gyártóin csekkold!
Idézem: "GPS: No"
Ha tévedtem, elnézést.
Szóval még mindig NEM találtam DUAL BOOT-os Z3735F-es procis tabletet GPS-el.Azt meg tényleg nem értem, hogy ha pl. Windows alól van GPS a Z3735F-el , akkor DUAL BOOT esetén Android alól is miért nem tudák odarakni.
-
KisApám
addikt
Hát hogy ha az ORDER-ben az szerepel, hogy Z3736F-et rendeltél, akkor jelezd feléjük, fényképpel is (pl. a tablet hátlapja az adatokkal + csomag amiben küldték).
-
KisApám
addikt
Nézd meg a leírását.
Megnézted, hogy mit veszel?Én úgy tudom, hogy a Z3735F már a "butított" verziója az TECLAST X98 Air 3G-nek, azaz pl. az a tablet GPS NÉLKÜLI.
Az "eredeti" a Z3736F-el van, GPS-el.Idézet a linkelt cikkből:
"GPS is also lost it seems with comments on Banggood.com’s X98 Air 3G listing that it no longer supports GPS."-------------------------
A HDMI kimenet működik rendesen ANDROID és WINDOWS alól is.
A vásárolt micro HDMI-HDMI átalakító volt SZ*R... -
KisApám
addikt
(#858) Skynet258
(#859) arndJó nektek...
Akkor ma veszek egy másik HDMI-mikro HDMI átalakítót
(NAGYON remélem ez a gond)
.
Ha azzal sem megy, akkor vagy hibás a tablet, vagy
a ROM (vagy hol) beállításoknál kell valamit keresnem,
mert le van tiltva a mikro HDMI kimenet (ha van ilyen)?(2 TV-n és 1 monitoron próbáltam ki: "nincs jel".)
-
KisApám
addikt
Valaki már próbálta TV-re a HDMI kimenetről kitolni a jelet ANDROID alól?
-
KisApám
addikt
A tabletet rádugom a mikro HDMI csatlakozáson keresztül a TV-re, de SEMMIT nem lát a a TV (2 db TV-n próbáltam, Android alól).
Vagy a mikro HDMI átalakító rossz, vagy HOGYAN KELL rácsatlakozni a tablettel a TV-re?
Vagy CSAK WINDOWS alól működik? -
KisApám
addikt
Kellene egy kis segítség.
A tabletet rádugom a mikro HDMI csatlakozáson keresztül a TV-re, de SEMMIT nem lát a a TV (2 db TV-n próbáltam, Android alól).
Vagy a mikro HDMI átalakító rossz, vagy HOGYAN KELL rácsatlakozni a tablettel a TV-re?
Vagy CSAK WINDOWS alól működik?
-
KisApám
addikt
Nekem eddig szerencsére minden OK.
Minden androidos játék (autós, focis stb.) és minden windows-os játék (Saboteur, South Park - The Stick of Truth) amit eddig felraktam megy fagyás és miegyéb hiba nélkül. -
KisApám
addikt
A Teclast-hoz milyen vezeték nélküli billentyűzetet használtok tapipadal (azaz a mikro USB-n nincs semmi), ha használtok?
Nekem egy Logitech K400-asom van, amit a SMART TV-ez vettem, de ennek a kis vevő részét rá kell dugni a tablet mikro USB-jére... -
-
KisApám
addikt
válasz
Kefekötő #751 üzenetére
Nekem a tabletban a hangszórók elhelyezkedése zavar.
Legtöbsször fektetve használjuk ugye (legalábbis én) netezéshez, játékhoz, filmnézéshez, és a hangszórók csak az egyik oldalon vannak.
A régebbi tabletemnek (Motorola XOOM) mindkét oldalon volt, kicsit szokatlan ez után. -
KisApám
addikt
A tableten MILYEN játékokat futtattok az ANDROID és a WINDOWS OP rendszeren?
-
KisApám
addikt
A Teclast X98 Air 3G-nek milyen HDMI kimenete van?
MIKRO HDMI? -
KisApám
addikt
Ez tetszik még, mivel állítva és fektetve is lehet használni a tokot.
-
KisApám
addikt
Milyen tokot ajánlanátok a Teclast X98 Air 3G-hez?
Milyen billentyűzetet, egeret, játékvezérlőt használtok hozzá?
-
KisApám
addikt
Az lesz majd. Még kitalálom melyikek (értékelések alapján).
Meg bluetooth játékvezérlő :-)
Milyen tokot ajánlanátok a Teclast X98 Air 3G-hez?
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van egy Logitech K400 vezetéknélküli billentyűzetem a Smart TV-hez otthon.
A billentyűzet fog működni a Teclast X98 tablettel?Vagy az lesz, hogy rárakok egy USB elosztót, amire rádugok egy billentyűzetet meg egy egeret (csodálkoznék, ha működne...bár itt dícsérik).
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet csatlakoztatni billenytűzet/egér párost a Teclasthoz X98 Air 3G-hez?
(Pl. ha Windows alatt akarok játszani régebbi Windows FPS (lövöldözős) játékkal, amit ugye asztali gépen bill+egér párossal kell, nem ártana.)Vagy van otthon Bluetooth-os billentyűzet tapipaddal, azt OTG kábelre rátolva használható lesz?
-
KisApám
addikt
Melyik DUAL OS (Android+Win) Teclast-ban van GPS?
Valakinek van olyan?
-
KisApám
addikt
válasz
Haugland #675 üzenetére
EU-s raktárokat végignéztem
(bangood, tinydeal, gearbest, geekbuy).A geekbuy Spanyol raktárában találtam rá, hogy EU-n belülről jöjjön VÁM és ÁFA mentesen.
210 dolcsi, kb. 20 dolcsival drágább, mint máshol, de ahogy írtam, nincs rajta VÁM+ÁFA ha jól tudom, EU-n belül van.Még 8 napig kapható ott a visszaszámláló szerint.
Megvárom November 20-át - Fekete Péntek - hátha szerencsém lesz az árral. -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Egy Teclast X98 Air 3G Dual OS tablet megvételén gondolkodom.
Egy dolgot nem értek.
ITT az írják, van benne GPS, ITT meg azt, hogy NINCS...
Mi a helyzet???
Eddig SEHOL NEM találkoztam olyan DUAL OS tablettel, amely GPS-el rendelkezett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest