Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. M40 Pro tablet az alany, és a Plex app-al lenne gondom. Fogalmam sincs, hogy hol/mi a hiba, de talán kapok tőletek tanácsot. Szóval a tabletet gyerekek használják, Plexen csináltam nekik egy gyerek profilt. Van egy mesefilmek és mesesorozatok mappa, ezeket látják. Eleinte csodálkoztam, miért van az, hogy csomó minden hiányzik belőlük, de mint kiderült, a korhatár besorolás végett...mivel kisebb gyerek jellegű profilt állítottam be (korlátozásoknál). Ezt most kikapcsoltam, nincs korlátozás. Szerveren belépve átváltottam a gyerek profilre, jó minden. Laptopon, telefonon szintúgy. A tableten viszont most nem érek el semmit! AZt írja offline a szerver. Próbáltam ki-belépni, törölni az app adatait, de semmi változás. Korábban apk-ról telepítettem fel a Plexet (áruházból nem tudtam, mert szülői korlátozás volt beállítva), és akkor is hasonló gondom volt, egyszerűen nem látta a szervert. Aztán kikapcsoltam a szülői korlátozást, és feltettem a Plexet az áruházból, utána működött, csak akkor meg - ahogy fentebb írtam - a Plexen belüli managelt profil korlátozása maitt nem láttam sok tartalmat a 2 mappában. FUra, hogy ez a gond csak a tabletnél van
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Air 11 Wi-fi + Cellular M2 2024 128GB , Space Grey
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest