Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
Üdv.
A fotón nem látszik jól mer rossz a fotó de csak az ic szállt el, égett meg de a környezete nem sérült meg.( látható módon nem )
A hiba éppen windows telepítés végén következett be és a driverek telepítését már nem tudtam megcsinálni.
A tablet működik annyiban, hogy a win elindul rajta de driverek hiányában nem lehet használni, nincs wifi, nem megy az érintő képernyő,.Mivel igy az sd kártyát sem látja nem tudom onnan sem felrakni a drivereket.
Megméricskélem a környezetet és próbálok egy jobb fotót készíteni.
Ha sikerülne az alkatrész azonosítása a cserét meg tudom oldani, a külföldi megrendelés sem probléma.
A Techlast ilyen 5 lábú ic-t sok tablet alaplapon használ a csatlakozók közelében.
Köszönöm a gyors választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest