Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
Szép reggelt Neked és mindenkinek!
Kérted hogy az általad korábban tapasztalt hiányosságokat nézzem meg az M30-on, megtettem,
és mint írtam is, a kérdéses alkalmazások hibátlanul mennek.
A Hsz-edből azt érzékelem hogy komoly előítéletekkel vagy felvértezve a Teclast termékekkel szemben, (minden bizonnyal nem alaptalanul, -korábbi tapasztalatok!) ha mindezt nem tudod semlegesíteni akkor
NE vegyél TECLAST M30-at!!! Nem állítom hogy hibátlan termék, /mint írtam is picit "nehéznek" érzem a fém ház miatt, -össze hasonlítva a Samsung Galaxy Tab S3-al,=minden műanyag,- a hangja (saját hangszóróin!) nem "hifi torony" minőség,-nincs mély hang,- de nem is várom el tőle, más gyártók sem jobbak e téren/
A fiam fent említett retina kijelzős pár hónapos Samsungjával összevetve -állítása szerint,- (szubjektív vélemény) semmiben nem marad el attól pedig az még most is 2x annyiba kerül mint az M30!
Játékra sem Ő nem használta, és én sem fogom. (véleményem szerint a Tablet nem arra való!!!)
Képeket nem készítettem róla, mivel pontosan olyan mint a neten fellelhető fotókon látható, élőben talán jobban érezhető a minőségi kidolgozás, de ezt az általam készített fotó sem érzékeltetné.
Végül de nem utolsó sorban figyelmedbe ajánlom nézz utána 6-7 évvel ezelőtt honnan indultak a ma favorizált
márkák / Huawei, Xiaomi,/ és hol tartanak ma? A Teclast-nak még van pár éve, nekem ,-veled ellentétben,-
nincs tapasztalatom a korábbi modellekkel kapcsolatosan, de változatlanul állítom az M30 ár/érték tekintetében verhetetlen készülék.
Remélem tudtam segíteni!
Üdv
J
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
J