Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzoli
tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Ezek valóban csak a nyereséges számlák. Évi 2-3 számlanullázás is benne van a pakliban.
De eleve ilyen a kockázatkezelése. Oszt fel a pénzed 5-6 részre, és egy számlára 1 részt tegyél. Számlastop van, ez a rendszer így működik.
Ismerősöm leprogramozta magának, már kb 6 hónapja fut neki nyerőben. Nálam is ment másfél hónapig, de túl széles sávot határoztam meg EUR/CHF-ben, és csak 2 short tudott felépülni, annyira beszűkült a mozgása. Eluntam, és minimális nyerőben lezártam.
A korábban ajánlott brókerek drasztikusan megemelték a swapokat. Erre kitalálták a limit beszállók helyett a stop beszállókat, hogy kevesebb időt töltsenek pozícióban, és kevesebb legyen a swap költség. Most már IronFX-et nem is ajánlják EUR/CHF-re, de van még másik két pár, amin lehet ezt a módszert alkalmazni.
Kizárólag oldalazó piacon működő, martingale módszerrel leátlagoló szisztéma 6-8 kötéscsoportig.
Egyik számlát megsokszorozza (ezeket mutogatják), másikat meg teljesen elbukja. Amúgy nem rossz elgondolás, de nekem nem érne 140 ezret. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Ha lenne is bárkinek 100%-os stratégiája, az 1000% hogy nem osztaná meg másokkal (bolond lenne). Én mondjuk azt sem értettem soha, mitől lenne jobb a devizázás, mint a részvények. Nincs forgalmi adat, hektikusabban mozognak az árfolyamok, szűkebb a mozgástartomány is (általában). Saját vélemény, én amikor még csak tanulgattam a tőzsdézést, szép veszteségeket gyártottam, de inkább a módszereimen finomítottam, plusz pénzt eszem ágában sem volt beleölni egy veszteséges üzletbe, akkor és ott nem oldott volna meg semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest