Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzoli
tag
Igen, bedarálta, mert nem volt kockázatkezelése (stopok hiánya, extrém kockázatot vállalt extra profitért), és befolyásolták az érzelmei (pozícióból sok mindent máshogy értékel az ember). Bármekkora tudása, és tapasztalata is van egy kereskedőnek, az alapszabályokat akkor sem kerülheti meg.
-
amargo
addikt
Igen ezért is osztottam meg.. augusztus 8.-a több kollégám szempontjából is elég kemény volt. Számomra is, de szerencsére megmaradt a számlám.
brd: Én is sajnálattal olvastam el a bejegyzését, mert régóta szurkoltam Neki. Szintén nem értem, hogy miként tudta elkövetni ezt a hibát.. persze megértem. De ekkora tapasztalattal, kezelni kellett volna tudnia a helyzetet. Én a közelében sem vagyok ilyen tapasztalatoknak, de akkoriban elég sok sl-t benyeltem, mint inkább vártam a fordulást, így utólag visszanézve jól tettem - persze szépen megfelezte a számlámat
- de, ha az ember nem folytatja és nem épít ki jobb stratégiát, akkor az egész mindhiába volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged