Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Socket AM4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
GlaP
csendes tag
Az ilyesmit már ismerem, de azért köszönöm.
Konkrétan egyébként olyasmi a problémám, hogy van egy mozgóátlag(szerű) indikátorom, amivel egy tetszőleges, de rögzített hosszúságú időtartamban (pl. 1-2 hét) elég jól el tudom kapni a fordulópontokat, de tudom róla (vagyis inkább csak sejtem), hogy ugyanilyen "hatékonyan" tudna pofáraesni is, ha a környezet jobban megváltozna. Ezért szeretném kiválogatni a kevésbé valószínűen jól vagy rosszul elkapott pontokat (vagy fordítva: a jókat) és ehhez keresek valamilyen kiegészítő módszert. Hosszabb tesztre sajnos még nem volt lehetőségem, mert jó minőségű összefüggő tickadatokra lenne hozzá szükségem.
Próbálkoztam már néhány dologgal, pl. említettél néhány momentumindikátort, de pl. azok az eddigi tapasztalataim szerint nemigazán felelnek meg ennek a célnak, vagy legalábbis az eredeti formájukban nem. Egyébként még van velük kapcsolatban néhány ötletem, csak gondoltam, hogy először kérdezek, mielőtt esetleg újra feltalálom a kereket

Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen monitort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő