Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Konzisztens alatt arra gondoltam, hogy 6 éves jó backtest után nem 5-6 hónapig nyerek egy robottal, 2 hónapig bukok és felismerem hogy kuka, majd utána (közben) elölről kezdem a keresést egy másik után. (Egy kis finomhangolás belefér)
DD max 10%, évi minimum 25% profit.
Martingale, nagy kötésméretű recovery és társai kizárt nálam. Sokszor gondolkoztam rajta, de mindig arra jutottam, hogy nem bízok benne.Nagyon idegőrlő az egész. Amíg bróker voltam addig belefért. Most se időm nincs foglalkozni vele, se kedvem nincs idegeskedni rajta (munkára nem tudok figyelni). Elbuktam ~100k$ profitot, és ott úgy döntöttem elég volt, inkább mentem a tőkét.
Aprópénzes számla maradt, ezen nem bosszankodok, cserébe kb értelme sincs, de teljesen abbahagyni nem tudom.Idegeskedés része: elég sok bukó jött általam kiszámíthatatlan, kontrollálhatatlan dolgokból (leginkább slippage), ezen sajnos csak valami sokkal hosszabb kötésekkel operáló stratégia segíthet, azok meg nagyon távol álltak tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest