Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    válasz HussarF #7236 üzenetére

    Nyiss egy dukas demoszámlát, és nézd meg historikus tickcharton, 10-15 pip spread még ha nem is gyakori, de előfordul 1-1 nagyobb hírnél.

    Buktam már eurusd-n 80 pipet úgy, hogy 20 pipnél volt az SL (és a pozim is erre volt méretezve), csak éppen egyik ticken benyitottam, és a következő tick 80 pippel odébb volt.

    Így elég emlékezetes ez nekem, de itt a tick chart, ahol látni hogy előtte is 15 pip spread volt. Én voltam a hülye, hogy akkoriban még nem korlátoztam a robotot, hogy ekkora spread nyúlásnál ne kössön. (bár ennek köszönhetem, hogy volt 100 pip nyerő is, számlához mérten óriás pozival, aztán hosszútávon csúnya bukó lett az egész)

    Amúgy attiati-nál pozitívabban látom. Bár igaza van abban, hogy nagyon keveseknek sikerül ebből tartósan, értékelhető jövedelemre szert tenni. De szerintem a lehetőség megvan, és akiknek nem sikerül, azoktól se a brókerek/rendszer veszi el. (itt az okosabbakra gondolok, akik nem az utolsó lehúzós MM brókernél kötögetnek random, mert azoktól egyszerre veszi el a "rendszer" és a saját hülyeségük, hozzá nem értésük)

    Tick/perces szinten kereskedni talán valóban nehezebb, de napon túli pozikkal el tudom képzelni, ahol azon semmi se múlik, hogy a bróker/rendszer miatt 1-2 pippel odébb teljesül az order.

    Brókerként nagyon kevés ügyfelet láttam tartósan nyerni, nagyrésze valóban elbukja a lét, akinek esze van az legalább időben kiszáll, és belátja hogy neki nem megy.

    [ Szerkesztve ]

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák