Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
weihe
tag
Egyáltalán: mi a hivatalos Technics szakszervíz(ek) címe ? Tudja valaki ?
Most hoztam vissza egyik helyi szervízestől, nem tudott vele mit kezdeni :( Még szerencse, hogy pénzt se kért.. -
weihe
tag
válasz
danteshell
üzenetére
Köszi a választ !
Egy helyet tudsz mondani, hol volt ez pontosan (felénk elég sok szervíz van, de nem igazán van bizodalmam hozzájuk) -
danteshell
senior tag
Nekem hasonló problémám volt. Állítólag a laser dióda bepárásodott v. mi. Azt mondták valószínű hogy anyaghiba miatt. Ingyé ki is cserélték.
-
weihe
tag
Tudom, hogy ez nem épp ide vágó téma (nem számítástechnika végülis), de mégis azt gondoltam itt, és a HWSW fórumán indítok ezzel kapcsolatos topikot, mert tanácstalanul állok a dolog előtt.
Ugyanis van nekem a címben említett típusú asztali CD-lemezjátszó, és most nem tudom mi történt vele. Valamelyik nap épp egy CD-t hallgattam, amikor a szám közben egyszer csak megállt a lejátszás, nem is tudtam újra elindítani. Ezután kivettem a lemezt, megnéztem, hogy nem azzal van-e a baj. Mivel nem láttam semmi szokatlant rajta, visszatettem, de ekkor már fel sem ismerte a lejátszó (no disc - ennyi volt a válasza). :(
Ha valakinek van megbízható infója arról mi történhetett, mi a dolog magyarázata és megoldása, kérem ne tartsa magában !
Köszi..
Aktív témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Parfüm topik
- Dobosok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest