Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: DRAM nélküli csúcs-SSD-ket vizionál a Phison
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Gubek-Einste: Köszi a megerősítést, sejtettem, de hátha.

Akkor szeptemberig van időm eldönteni, hogy megelégszem-e a 240Mbittel, avagy fejest ugrok a CB-vel - ne adj isten a UPC nekiáll-e a CB leváltásának, amire nem sok esélyt látok rövid távon...@tvamos: Ha jól értem esetetekben a PR Telekom a ludas inkább a Bridge mód hiányában. Nekem már hosszú évek óta a UPC a szolgáltatóm, és eddig is IPv4-en voltam, csak most modemcsere volt. Ezek szerint "kéznél" már nincs a szerelőknél sem Cisco modem, csak Technicolor ilyen esetre.
Tegnap este még egy kicsit játszottam vele, de én is megállapítottam, hogy sacc per kábé modemnek jó csak a TC7200. Először megörültem, hogy na, lesz 5Ghz-es Wifim. Aha. Beállítottam, letöltésnél 22Mbit/s-et tudott a telefonnal tesztelve úgy, hogy mögöttem van a TC7200. A belső hálót egy TP-Link 1043v2 w/ OpenWRT intézi, annak a 2,4Ghz-es Wifijével is 35Mbit/s úgy, hogy a másik szobában van...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest