Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
válasz
Maelephant
üzenetére
Sziasztok!
Technicolor TC7200-as modem, telefon csatlakozik, de nincsen adatforgalom: spotify, play store...stb. időtúllép. Felhívtam UPC-t, elmondtam a problémámat, mondtam, hogy azt olvastam, hogy a megoldás a frissítés. Ezt szó nélkül megcsinálták kb. 5-8 perc volt a folyamat és kétszer indult újra a modem. Teszteltem és minden rendben működött kb. 15 percig majd megint visszaállt minden a régibe: időtúllépés play store-ban stb.
Asus AC55U routeren keresztül csatlakozom, lelőttem a modemen a WiFit, hogy ne zavarjon be, de semmi, ugyanúgy nem működik.
Társasház révén a UPC WiFree-t használom, azzal tökéletesen megy, de ezzel két baj van: a városon áthaladva mindig fel akar mászni a Wifi a WiFree-kre amivel kb. használhatatlan a net, mert folyamatos mozgásban vagyok, arról nem is beszélve, ha lelövöm a wifi-t elfelejtem visszakapcsolni és megy a mobilnet, amikopr olyan közegben vagyok ahol van wifi. A másik a ChromeCast és hasonló belső hálózati dolgok, "Send to Device" funkciói így nem is működnek.
Mit csináljak, hívjam fel megint az ügyfélszolgálatot? Mit kérjek tőlük? Van infótok, hogy milyen fw verzióra kéne átálljak? Esetleg milyen beállításokkal működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs