Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmw528
tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne a szakemberekhez hogy az online (ps4, fifa15) játékba belezavarhat egy ilyen router (T-home), tehát lehet hogy valamiért nem alkalmas rá? Lag-ra gondolok, ami nálam mindig van a játékban, az változó hogy mennyire. Az ea azt írta hogy az internetem valószínűleg nem kompatibilis a játékkal. Arra gondoltam hátha csak a router a gond valamiért. A játék peer to peer kapcsolatot használ, de ha mindig rossz nálam valószínűleg nálam a bibi. Van egy pár olyan Asus modell ahol azt írják hogy "alacsony az online játékok és VoIP-hívások késleltetése, és soha nem szakadnak meg a letöltések". Ezzel esetleg javíthatok az akadozásokon? Persze ha egyáltalán tudom csak modemként használni a tc7200-ast úgy hogy ip tv is van.
A ping 10-alatt, csomagvesztés nagyon ritka...
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest