Hirdetés
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Monitor hiba topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az NVIDIA szerint a GeForce RTX 5080-on is hiányozhatnak blending egységek
- Megjött a PRO szériás Samsung SSD-k legújabb nemzedéke
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siera
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=eH6vQlQWH94
Ez se kutya. A medvésen mindig röhögök, annyira sz@r.
-
munky
őstag
Gondolom a Power Up Canteen lehet az amire gondolsz. Mann vs. Machine játékmódban használható és csak ott van a játékmenetet befolyásoló hatása, a normál játékmódban kozmetikai tárgyként funkcionál. Az első MvM misszió teljesítésekor kapod meg, de craftolható is. (4 Scrap Metal)
[ Szerkesztve ]
-
S0m30n3
aktív tag
Lehet, hogy nem, most hogy így mondod...
Lehet véletlen arra nyomtam, hogy ne küldjenek hírlevelet... mindjárt ellenőrzöm, de most már mindegy. XD
Szerk. : ja, közbe rájöttem, hogy a fake email-emmel regisztráltam oda... de az is kiderült, hogy egyik cuccot sem pipáltam be...
Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
-
Worker
aktív tag
Akkor én már inkább választanám pl. az övét vagy az övét...
A cucainak kessér" való eladásából majdcsak házat lehetne venni bazmeg...Azokról a fanatikusokról meg ne is essen szó, akik pl. lvl 1-100-ig begyűjtötték az earbudsokat, vagy egyéb gyűjtési kényszerüknek engedtek, és ha pénzben néznénk, szabályos vagyonokat halmoztak fel...
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
-
Ra3
őstag
[link]
alul a notes-ban benne van minden új cucc.a trédes átveréshez meg: collateral-nak hívják angolban a megoldást, 40 kulcsért adsz 4 earbudsot, vagy 8 bills hatet, ezt még le lehet trédelni kis kockázattal, ő meg visszadja neked a max headért az earbudsokat/bills hateket.
tudom, ez nem mindig kivitelezhető a collateral cuccok hiányában, de csak így lehet biztonságosan trédelni (van még a middleman, de ahhoz meg kell egy megbízható közvetítő, akiben mindkét ember megbízik, ez sem egyszerű) -
BandiHUN
veterán
Gyere
tegnapelőtt még ennél is jobb meccsek mentek...
Tegnap talán olyan semmilyen volt mindenki,én se találtam a helyem,későn is mentem fel,ha nem jön invite,lehet hagytam is volna,aztán meg persze nem fértem be a 16-os szeróra
Bár ilyen "trade for $$$" vagy hasonló nevű emberke is volt fent,K4csáék csináltak helyetA kiskrapek nem semmi volt mondjuk ma,volt szája rendesen
Egyébként annak ellenére,hogy van egy jópár heavy achim,ma nem tudom,mi volt,valaki rámnyomta az übert,lőttem mint a hülye,sentry-t,amit értem és 5mp alatt beadott 4!!!heavy acsit...
Valami biztos erősen kimaradt,pedig nézem az acsikat,mi van közel/könnyű,arra gyúrok is szándékosan. -
Kassadin
addikt
Engi nagyon jó tud lenni, igaz akkor a legjobb ha összeállsz egy másik engivel és k*csög helyre rakod a sentryt.
Medic meg szimplán jó, heavy társaságában lehet aratni rendesen.
Van egy fölösleges engi shotgunom(critet kapsz ha elpusztítják a sentryd), csak ugye akadályoz az ingyenes fiók.
-
-
Akos2110
tag
Már többször leírtam a fórumban is nem a tárgyra van max. 11 óra játékidő után nem kapsz semmit. Ez alatt 30-70 perc alatt kapsz egy cuccot. Ha kihagysz egy hetet akkor kicsit több mint 11 órád lesz. Az hogy most aktívan játszasz vagy idlézel az teljsen független attól, hogy kapsz e tárgyat.
-
BandiHUN
veterán
most akkor én végülis 2 nap alatt kaptam 5 cuccot,ez lényegében azt jelenti,hogy érdemes lenne idle szerverre mennem?Olvastam,hogy vannak ilyyen "tárgytalálós" szerók...bár nekem úgy tűnt játék alatt,hogy valamit épp csinál az ember,és akkor kaphat valamit,pl.a PH szerón baromkodtam egyedül tegnap,lövöldöztem,stb,és akkor kaptam valami fegyót,amikor poénból leugrottam az aknába...
viszont cucc nem lenne rossz,főlegha holnap úgyis reset,alig van valamim,kihasználnám... -
Kassadin
addikt
Jó pár éve játszok fps-t, mindegyikben a legfontosabb a csapatjáték, nem mondtál újdonságot.
Viszont pub-ra a legtöbb ember szórakozni megy fel, nem azért hogy 15 másik idegennel csapatmunkát próbáljon meg összehozni. A sok 15 éves fogyatékkal élőről nem is beszélve, akik nem kapnak elég figyelmet az életben és a voice chatben próbálják meg ezt elérni.
Waron nyilván a csapatmunka dominál, pubon meg egyáltalán nem jellemző. Nem csak a tf2-re vonatkozik ez, hanem cs/cod dettó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Delta Force (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ingatlanos topic!
- Monitor hiba topik
- Steam topic
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- TOPC i7 12700H ES + B760 DDR4 ITX alaplap
- 7omai das cam A800S 4k autós menetrögzítő
- Elpida 2GB DDR3 1600MHz EBJ20UF8BDW0-GN-F
- Asus VivoBook X515 15.6" laptop, 11.gen i3, 256gb ssd, világtó billentyűzet. Garancia.
- Lenovo Yoga 300e type-c/ Intel/SSD/ Érintő kijelző 2in1/Office/ Több órás/ Gari/ Újszerű /Számla