Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
hmm. Jó rgwen ittam teát. Szerintem mindjárt nyomatok egy jó kis earl grey-t, a kedvencemet.
-
Kephamos
addikt
Voltam múlthéten teázni, valamilyen feketeteát ittunk, ami kandiscukros és mandulás volt. Nekem nagyon ízlett. Aki teheti próbálja ki.
Apropó! Hogy ízesítik mandulával? A teakeverékben van néhány szem mandula? -
-
Kephamos
addikt
A Lipton Earl Grey az jónak számít? Nekem nagyon ízlik, a legjobb tea, amit eddig fogyasztottam.
-
Kephamos
addikt
válasz neduddki #221 üzenetére
Valszeg a narancsméz nekem egy ideig még ki fog maradni, mert sajnos nincs tervbevéve, hogy Krétára utazzak.
A Lehel téri piac is messze van (párszáz kilóméterre), de valószínűbb, hogy azt a mézárust meglátogatom egyszer.
Hogyhogy erdeigyümölcs/virág? Virágméz keverve valamiféle erdeigyümölcsökkel??? -
Kephamos
addikt
A Milford mekkora névnek számít a szakmában? Nekünk van itthon egy féldobozzal még a vérnarancsosból és nekem nagyon ílik, pedig nem vagyok oda a gyümölcsteákér.
Apropó! Ezek a gyümölcsteák hogy készülnek? Rendes gyümölcsből, vagy valami aroma hozzáadásával? Nekem a 2. lehetőség tűnik valószínűbbnek. Múltkor havernál ittunk barackos (asszem) Lipton teát, de iszonyatosan mű íze volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest