- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Hobby elektronika
- Autóhifi
- Milyen széket vegyek?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
kisninja
üzenetére
Nem tudom hova valósi vagy, de BP-n vannak bizonyos kerületek, ahol egész jó a víz. Én a gung fu teázásnál azt vettem észre, hogy a zöld teáknál jobb ha minél inkább kisebb az ásványi anyag tartalma "annál édesebb" az érzésem. Viszont amikor oolong vagy pu erh teát iszom akkor azt vettem észre, hogy sokkal jobban ízlik, ha ásványosabb vízet használok. (elkezdtem gondolkodni és lehet benne akár logika is, mert ezeket a teákat inkább agyagcsészében kellene inni és maga a csésze ásványossága hozzá add a tea ízéhez.) én mivel üvegben vagy porcelánba főzöm nincs ásványi anyag ami a teához oldódhatna főzés közben.
Én most a "sima" nyugati teázáshoz a Kusmi Teákra lennék kíváncsi. Volt már szerencséd hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest