Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
kisninja
üzenetére
Nem tudom hova valósi vagy, de BP-n vannak bizonyos kerületek, ahol egész jó a víz. Én a gung fu teázásnál azt vettem észre, hogy a zöld teáknál jobb ha minél inkább kisebb az ásványi anyag tartalma "annál édesebb" az érzésem. Viszont amikor oolong vagy pu erh teát iszom akkor azt vettem észre, hogy sokkal jobban ízlik, ha ásványosabb vízet használok. (elkezdtem gondolkodni és lehet benne akár logika is, mert ezeket a teákat inkább agyagcsészében kellene inni és maga a csésze ásványossága hozzá add a tea ízéhez.) én mivel üvegben vagy porcelánba főzöm nincs ásványi anyag ami a teához oldódhatna főzés közben.
Én most a "sima" nyugati teázáshoz a Kusmi Teákra lennék kíváncsi. Volt már szerencséd hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest