Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Nemrég vettem a Tesco-ban Darjeeling fekete teát. Nem Tesco gazdaságosat, hanem prémium terméket, egész elfogadható árban volt. Róla lenne szó:
http://images.mysupermarket.co.uk/Products_1000/35/006735.jpgFilteres. A baj csak az, hogy akárhogy készítem el, nem stimmel. Először a dobozára írt instrukciókat követtem: kb. 100 fokos (lágyra agyonforralt) vízzel öntöttem le, és 4-5 percig hagytam ázni. Nagyon savas volt. Aztán próbáltam 90 fokos lágy vízzel, 3 percig, de még mindig savas volt. Most kb. 80-85 fokos, fele mennyiségű vízzel öntöttem le, 2 percig áztattam (szakértő weboldalak 2-3 percet írnak és 90 fokot),nem fedtem le. Így már jobb lett, de még mindig, mintha lenne egyfajta édeskés, savaskás földíze. Előtte sosem ittam még darjeelinget. Ennek ilyennek kell lennie vagy valamit nem csinálok jól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Metal topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest