Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Persze, 5-15 perc zöld(fehér) teánál baromi sok. Zöld tea esetén 3 perc a max. Fehérnél még ennél is rövidebben kell áztatni. Fekete teánál is nagyon gáz az 5 perc feletti áztatás.
Néztem a Sparban, de nem találtam Greenfield teát. Earl Gray-ből nekem pont a "sima" jön be, a citrom+narancshéj ízesítés szvsz csak ront az bergamot ízén.
Roiboost sajna már legalább annyira unom, mint a csipkebogyó/hibiszkusz kombót. Egyéb alternatívát meg nem találok. Nem értem: hagyományos teákból olyan finom ízeket hoznak ki, miért nem lehet ezeket az ízeket kapni tea nélkül is?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kompakt vízhűtés
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Opel topik
- Hardcore café
- Nokia N9 - az első mohikán
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Flip Fly More Combo (RC 2)
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest