Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Csatlakozom a dobozos teák éltetőihez, én is így szoktam.
Főleg Twiningset, meg most ittam Tetleyt. Ezek az angolok tudnak valamit... Most a Twinings karácsonyi tea és a narancs-fahéjas a sláger, szerintem mind2 kellemes karácsonyi hangulatot áraszt.
A munkahelyen viszont kicsit macerás lenne, bár nem lehetetlen rendes szálas teát inni, ezért filterrel nyomom (meg az van ingyen, kb. 15 féle, jórészt Twini
). Erről jut eszembe, vajon melyik vízből jobb teát készíteni: elektromos forralóban forralt csapi vízből, vagy forró ásványvízszerűségből, ami melóhelyeken jön a műanyagkannákból? Egyelőre az utóbbi mellett foglaltam állást, de tartok tőle, hogy az ásványvíz (már ha nem csak a felirat szerint van az benne) azért kicsit más dolog, és nem teához való - a csapvíz viszont borzalmas néha... Ti mit gondoltok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- BMW topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg Twiningset, meg most ittam Tetleyt. Ezek az angolok tudnak valamit... Most a Twinings karácsonyi tea és a narancs-fahéjas a sláger, szerintem mind2 kellemes karácsonyi hangulatot áraszt.
). Erről jut eszembe, vajon melyik vízből jobb teát készíteni: elektromos forralóban forralt csapi vízből, vagy forró ásványvízszerűségből, ami melóhelyeken jön a műanyagkannákból? Egyelőre az utóbbi mellett foglaltam állást, de tartok tőle, hogy az ásványvíz (már ha nem csak a felirat szerint van az benne) azért kicsit más dolog, és nem teához való - a csapvíz viszont borzalmas néha... Ti mit gondoltok?