- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Csatlakozom a dobozos teák éltetőihez, én is így szoktam.
Főleg Twiningset, meg most ittam Tetleyt. Ezek az angolok tudnak valamit... Most a Twinings karácsonyi tea és a narancs-fahéjas a sláger, szerintem mind2 kellemes karácsonyi hangulatot áraszt.
A munkahelyen viszont kicsit macerás lenne, bár nem lehetetlen rendes szálas teát inni, ezért filterrel nyomom (meg az van ingyen, kb. 15 féle, jórészt Twini
). Erről jut eszembe, vajon melyik vízből jobb teát készíteni: elektromos forralóban forralt csapi vízből, vagy forró ásványvízszerűségből, ami melóhelyeken jön a műanyagkannákból? Egyelőre az utóbbi mellett foglaltam állást, de tartok tőle, hogy az ásványvíz (már ha nem csak a felirat szerint van az benne) azért kicsit más dolog, és nem teához való - a csapvíz viszont borzalmas néha... Ti mit gondoltok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg Twiningset, meg most ittam Tetleyt. Ezek az angolok tudnak valamit... Most a Twinings karácsonyi tea és a narancs-fahéjas a sláger, szerintem mind2 kellemes karácsonyi hangulatot áraszt.
). Erről jut eszembe, vajon melyik vízből jobb teát készíteni: elektromos forralóban forralt csapi vízből, vagy forró ásványvízszerűségből, ami melóhelyeken jön a műanyagkannákból? Egyelőre az utóbbi mellett foglaltam állást, de tartok tőle, hogy az ásványvíz (már ha nem csak a felirat szerint van az benne) azért kicsit más dolog, és nem teához való - a csapvíz viszont borzalmas néha... Ti mit gondoltok?