Hirdetés
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Csatlakozom a dobozos teák éltetőihez, én is így szoktam.
Főleg Twiningset, meg most ittam Tetleyt. Ezek az angolok tudnak valamit... Most a Twinings karácsonyi tea és a narancs-fahéjas a sláger, szerintem mind2 kellemes karácsonyi hangulatot áraszt.
A munkahelyen viszont kicsit macerás lenne, bár nem lehetetlen rendes szálas teát inni, ezért filterrel nyomom (meg az van ingyen, kb. 15 féle, jórészt Twini
). Erről jut eszembe, vajon melyik vízből jobb teát készíteni: elektromos forralóban forralt csapi vízből, vagy forró ásványvízszerűségből, ami melóhelyeken jön a műanyagkannákból? Egyelőre az utóbbi mellett foglaltam állást, de tartok tőle, hogy az ásványvíz (már ha nem csak a felirat szerint van az benne) azért kicsit más dolog, és nem teához való - a csapvíz viszont borzalmas néha... Ti mit gondoltok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg Twiningset, meg most ittam Tetleyt. Ezek az angolok tudnak valamit... Most a Twinings karácsonyi tea és a narancs-fahéjas a sláger, szerintem mind2 kellemes karácsonyi hangulatot áraszt.
). Erről jut eszembe, vajon melyik vízből jobb teát készíteni: elektromos forralóban forralt csapi vízből, vagy forró ásványvízszerűségből, ami melóhelyeken jön a műanyagkannákból? Egyelőre az utóbbi mellett foglaltam állást, de tartok tőle, hogy az ásványvíz (már ha nem csak a felirat szerint van az benne) azért kicsit más dolog, és nem teához való - a csapvíz viszont borzalmas néha... Ti mit gondoltok?