Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Úgy veszem észre hogy eljött az idő hogy forralás megkezdésekor egy pattanó hangot lehet hallani, majd belenézek a forralóba és alulról feljött a vízkő valamennyire. Beleöntök annyi ecetet hogy ellepje az alsó részt ahol a vízkő van, ez fél óráig benne van majd sokszor átöblítem, forralok egy adagot majd megint öblítés és ennyi.
De durva hogy már 1 forralás után lehet látni kicsapódást az alján. Kemény a víz nagyon.
n.gab
Pfú ez így nekem sok.
Ennyire azért nem zavar a vízkő hogy ilyen vizet csináljak. Az a baj hogy alapból sok tea fogy és nem lenne türelmem hozzá. Inkább veszek co2 mentes vizet és akkor azt forralom fel, bár szerintem egy idő után az ásványi anyagok ott is kirakódnak a forraló alján.
Vagy azon is gondolkoztam hogy mi lenne ha üveg forralóm lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyire azért nem zavar a vízkő hogy ilyen vizet csináljak. Az a baj hogy alapból sok tea fogy és nem lenne türelmem hozzá. Inkább veszek co2 mentes vizet és akkor azt forralom fel, bár szerintem egy idő után az ásványi anyagok ott is kirakódnak a forraló alján.