Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Úgy veszem észre hogy eljött az idő hogy forralás megkezdésekor egy pattanó hangot lehet hallani, majd belenézek a forralóba és alulról feljött a vízkő valamennyire. Beleöntök annyi ecetet hogy ellepje az alsó részt ahol a vízkő van, ez fél óráig benne van majd sokszor átöblítem, forralok egy adagot majd megint öblítés és ennyi.
De durva hogy már 1 forralás után lehet látni kicsapódást az alján. Kemény a víz nagyon.
n.gab
Pfú ez így nekem sok.
Ennyire azért nem zavar a vízkő hogy ilyen vizet csináljak. Az a baj hogy alapból sok tea fogy és nem lenne türelmem hozzá. Inkább veszek co2 mentes vizet és akkor azt forralom fel, bár szerintem egy idő után az ásványi anyagok ott is kirakódnak a forraló alján.
Vagy azon is gondolkoztam hogy mi lenne ha üveg forralóm lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyire azért nem zavar a vízkő hogy ilyen vizet csináljak. Az a baj hogy alapból sok tea fogy és nem lenne türelmem hozzá. Inkább veszek co2 mentes vizet és akkor azt forralom fel, bár szerintem egy idő után az ásványi anyagok ott is kirakódnak a forraló alján.