- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
bubuska10 #38464 üzenetére
Öt nappal később se találtam erre megoldást. Összeírtam, és a 117-ből 58db csatorna hiányzik (szóval nem a "legeslegtöbb"
) . 100%, hogy jól van betéve, mégis olyan, mintha a CI kártyát egyáltalán nem érzékelné. Minden új TV vásárlása után új kártyát kellene igényelni a szolgáltatótól?
Aki esetleg CI kártyás modullal nézi a csatornákat, azoknál a Csatornák és bemenetek / Csatlakozóknál mutatja azt, hogy CI? Mert nálam ilyen nem látszik.
-
bubuska10
senior tag
FPS -t hol lehet állítani? Olyan mintha minden (YouTube, tévé csatorna ) 50-60 fpsen menne 24 helyett. (C655)
-
bubuska10
senior tag
A mai nap során én is TCL tulajdonos lettem!
(C655)
Kérdés: az mitől lehet, h azt írja ki bizonyos csatornáknál, h "kérjük ellenőrizze, hogy a CI/CI+ modul helyesen van-e behelyezve"? Tuti jól van betéve, mert a legeslegtöbb csatorna meg megy. A csatornakeresésnél mind a 3-at lefuttattam, kábelesnél még pluszban az analogosat is. Azt figyeltem jellemzően az ilyen "2"-es nevű csatornáknál, pl. Sport2, RTL 2 írja ki ezt. A szóban forgó csatornák másik szobában, másik TV-n mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Metal topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Sanyo akkutöltő + 2 akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest