Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittlaren
csendes tag
válasz
Kiskutya #3115 üzenetére
Köszi, itt, a fórumban talált instrukciók alapján , a TCL oldaláról letöltöttem a v363-t, de nem pattintottam fel, mert azt írja ki a TV, hogy a legfrissebb szoftver van fent, nem szükséges frissíteni. Ez valid, hihető, vagy azért lőjem fel a v363-t? Ez akkor hiba? Nálad/nálatok a PS4 bekapcsolását követően egyből van kép, vagy kell kontrollert pöcögtetni?
-
pittlaren
csendes tag
Üdv!
Vettem egy TCL 50P715 4K UHD LED tv-t, alapvetően elégedett vok vele, de azért még jócskán kell majd babrálnom a beállításokkal, de sok hasznos info-t szedtem fel itt a fórumon
Egy dolog nem tiszta viszont, hogy hiba vagy feature: a tévé, a PS4 pro - több HDMI kábellel is próbáltam, mindhárom HDMI csatolón - bekapcsolását követően egészen addig nem ad képet, amíg a kontrollert meg nem pöcögtetem, akkor rendben megjön a kép. (korábbi tévéimen ha bekapcsoltam a konzolt, az adott HDMI forráson azonnal adta a jelet.) Nem tudom, hogy ezzel a vélt hiba (?) jelenséggel összefüggésben, időszakosan a jobb sarokban felvillan a HDMI akárhány felirat, a képfelbontás/képfrissítés számszerű adataival egyetemben. Kell vmit mókolni a menüben? Ilyesmire gondolok, mint HDMI eszköz vezérélése a készülék által, vagy vmi hasonló. Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradságot, és segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest