- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CPU léghűtés kibeszélő
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr/Brooks
csendes tag
válasz
Piftuka #2407 üzenetére
Köszönöm!
Láttam ezt is, viszont itt is írják, hogy az U8Qf- a jobb, és tudom, hogy láma dolog, de az ezüst tv-től ráz a hideg. 🤪 Amúgy másik, hogy jelen pillanatban 29-ezer a különbség a kettő között. Habár az eredeti büdzsé max 250 volt, viszont mivel én 4-5 évente cserélek tv-t általában, lehet jobb ha most kimaxolom a keretet, és viszem a drágábbat. Remélem húzza ennyi ideig majd. -
Mr/Brooks
csendes tag
válasz
Kiskutya #2401 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Néztem az EC780-is de papíron gyengébb a képe mint a C715-nek, nem is qled, az egyetlen pozitívum a hangrendszer. De ahhoz képest amennyit adnék érte drágának ítélem.
Így úgy döntöttem, hogy a Hisense lesz a befutó, nekem egyébként a TV adás, netflix, HBOgo meg ilyenek telejesen lényegtelenek, csak bluray, youtube, illetve gaming lesz a használva. Mediamarkt-ban gyorsan be is rendeltem, kipróbálom, és majd leírom a tapasztalataimat, habár nem hiszem hogy az LG 42LA660 után nagy csalódást okozna!😂
-
Mr/Brooks
csendes tag
válasz
rainman72 #2397 üzenetére
Köszönöm a válaszod, hát én is pont így vagyok vele legszívesebben megvenném mindhármat legalább egy két napig teszteljék őket és úgy dönteném el.. 😂 Valamivel közelebb kerültem a megoldáshoz, egyre inkább érzem, hogy megbánnám ha nem 65"-t vennék. Viszont itt jön a második dilemma, hogy jelenleg a "legolcsóbb" a C715 a maga 299-e Forintjával, akkor viszont meg már csak plusz 30e a Hisense 120-hzes full array panellel... 🤪
-
Mr/Brooks
csendes tag
Szervusztok egy jó ideje lvasgatom a topicot, és szeretném feltenni a nagy kérdést, mert borzasztóan vacillálok. Eleve nem bírom eldönteni, hogy 65" közepes tv, vagy egy kicsit fullosabb 55"-os. Szóval plz help!!! 😀
A kiszemeltek:
TCL 55C815 vagy
TCL 65C715Más márka esélyesei:
Philips PUS8804 (ez a W&B hangrendszer az ambilight, a 4Hdmi, és a cool távirányító miatt)Vagy a legújabb, felfedezettem, de egyben legdrágább is a:
HIsense 65U8QF
(120hz, és az 1000nit, illetve a direct led, es a local dimming miatt. Viszont designra jobban bejönnek a TCL-ek, és olcsóbbak is)Ps:A Philips meg tele van fearure-el, szóval nagyon belegabalyodtam!
Köszönöm ha valaki mentőövet dob 😀😀😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest