- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3gro
aktív tag
válasz
blueye #35259 üzenetére
Cartmenn írta a megoldást, szerintem állítsd te is át, nem kell a gyorsgombbal szórakozni.
Akciósan sikerült nyáron az Alzán 200-ért megcsípnem, az előző P635 szériához képest ég és föld a különbség. Szuper képe van, PC-vel összekötve 120 Hz-en megy a játék, a 144-et nem próbáltam, de nekem több nem is kell. A hangszórója is ott van a szeren. Jó vásár volt. -
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy TCL 65T8B tévé optikával összekötve egy Logitech Z9006 5.1-es hangrendszerrel. Video lejátszásra VIMU-t használok, amin sikerült beállítanom hogy az 5.1-es hangsávot rendben átvigye, ilyenkor a decode LED világít a Z906-os vevőegységén. A problémám az, hogy a TV beállításainál a hangkimenetet optikaira kell állítanom, csak akkor viszi át rendben a hangsávot, ha simán automatikusan hagyom, akkor nem. Ilyenkor nem is igazi az 5.1-es hatás. Elég kényelmetlen ezt állítgatni, mivel TV nézéskor a TV hangszóróját használom, filmezésnél meg a másikat. Ha optikaira van manuálisra állítva, akkor a tévé hangszórója nem működik, ilyenkor vissza kell állítani automatikusra. Az előző TCL 58P635 tévém rendesen kezelte, automatikusan ment a TV és a decode is. Igaz ott volt manual sw frissítés. Találkozott valaki hasonlóval, van ötletek a megoldásra?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
N3gro
aktív tag
P635 TV-t szeretnék frissíteni. Próbáltam img és OTA módszerrel. Az előbbinél failedet ír ki, utóbbinál nem találja a frissítést. Több pendrive, rufussal formázva, fat32.
Ez a szoftver van most: V8-R51MT05-LF1V483.020703
Próbáltam a 047 és 057 IMG-t, de egyik se jó. Tudnátok ötletet adni? Lehet hogy nem jó frissítést töltök le?
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy TCL 58P635 csudaTV. Problémám az, hogy TV adásoknál gyors mozgások közben a dolgok kontúrvonalai "szétesnek". Tapasztalt valaki ilyesmit, beállításokkal lehet orvosolni? Tudom hogy ez egy alapszéria, de azért ennél többet várna el az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest